ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Αποθέωση για τους θριαμβευτές!

Κούπερ
Στην Ελλάδα βρίσκεται η αποστολή του Άρη μετά την ιστορική νίκη με 3-2 στο Βιθέντε Καλντερόν επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Περίπου 500 φίλοι των κίτρινων στο αεροδρόμιο. Μίσελ: "Νίκη και στο τελευταίο ματς".Οι θριαμβευτές της Ισπανίας βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη, καθώς η αποστολή του Άρη επέστρεψε νικήτρια από το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης σκορπώντας χαρά στους φίλους του Άρη και όχι μόνο.

Το σκηνικό που στήθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ήταν κάτι παραπάνω από πανηγυρικό, αφού περισσότεροι από 500 φίλοι των κίτρινων περίμεναν την αποστολή του Άρη από τις 5 και μισή το πρωί, με σκοπό να την αποθεώσουν.

Η πτήση από τη Μαδρίτη έφτασε κατά τις 06:40 και όπως καταλαβαίνετε η ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί από πριν ήταν εκρηκτική! Με το που βγήκαν παίκτες, προπονητικό τιμ και άνθρωποι της διοίκηση, πλήθος κόσμου άρχισε να λέει συνθήματα υπέρ της ομάδας, ενώ άναψαν και κάποια καπνογόνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο.

Μόλις εμφανίστηκαν δε οι ποδοσφαιριστές, όλοι έπεσαν στην κυριολεξία επάνω τους για να τους αγκαλιάσουν και να τους σφίξουν το χέρι. Σέρχιο Κόκε, Νίκος Λαζαρίδης αλλά φυσικά και ο... στρατηγός Έκτορ Ραούλ Κούπερ πνίγηκαν στις αγκαλιές του κόσμου που τους αποθέωνε! Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την άφιξη της αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...