ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Τα ξένα ΜΜΕ για τη νίκη του Άρη

Η ιστοσελίδα της μεγαλύτερης εφημερίδας της Ισπανίας, η Marca, αναφέρει ότι η υπόθεση "πρόκριση" δεν εξαρτάται πλέον από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Τα γκολ των Κόκε και Λαζαρίδη έδωσαν στον Άρη μιας από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του. Τα ισπανικά Μέσα αναγνωρίζουν ότι η κάτοχος του τροπαίου δύσκολα θα περάσει στην επόμενη φάση του Europa League, μετά την ήττα της από τον Άρη.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν: "Δεν εξαρτάται από την Ατλέτικο να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Europa League, μετά την ήττα τους από τον Άρη στο "Καλντερόν". Αν οι Έλληνες νικήσουν την Ρόσενμποργκ στην έδρα τους, θα αποκλείσουν την ομάδα του Κίκε Φλόρες, ό,τι και να κάνει απέναντι στην Λεβερκούζεν".

Και η "AS" στέκεται στο γεγονός ότι η Ατλέτικο έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στην Ρόζενμποργκ.

"Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παίξει την πρόκρισή της στους 32 του Europa League στην τελευταία αγωνιστική στην φάση των ομίλων. Το χειρότερο είναι ότι εξαρτάται από τρίτους (σ.σ εννοεί τον Άρη). Η ήττα στο "Βιθέντε Καλντερόν" από τον Άρη με 3-2 την υποχρεώνει να νικήσει στις 16/12 στη Γερμανία την Μπάγερ Λεβερκούζεν και να ελπίζει ότι η Ρόζενμποργκ είναι ικανή να νικήσει ή να πάρει ισοπαλία με τον Άρη στην Ελλάδα".

Με τη σειρά της η "El Pais" λέει: "Η ομάδα του Κίκε Φλόρες έχασε ξανά από τον Άρη και δεν εξαρτάται από εκείνη η πρόκριση. Χρειάζεται να νικήσει τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία και να στραβοπατήσει ο Άρης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...