ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Έτοιμος για Καβάλα ο Τοροσίδης


Ένα λιγότερο πονοκέφαλο έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την άμυνα του καθώς ο Βασίλης Τοροσίδης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς δηλώνοντας τον "παρών" για το ματς με την Καβάλα. Επιφύλαξη για τον Μέλμπεργκ παρόλο που προπονήθηκε κανονικά.Επιτέλους χαμόγελα για τον Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακού μετά από μια προπόνηση στου Ρέντη. Ο Βασίλης Τοροσόδης συμμετείχε σε όλο το ομαδικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του για τον Κυριακάτιακο αγώνα στην Καβάλα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Τα θετικά μηνύματα για τον Έλληνα αμυντικό είχαν φανεί από την προπόνηση της Τετάρτης, για να επιβεβαιωθούν και σήμερα. Πλέον είναι καθαρά θέμα του Βαλβέρδε αν τον ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα, κάτι που λογικά αναμένεται να πράξει το απόγευμα της Κυριακής.

Όσον αφορά τον Όλοφ Μέλμπεργκ, έβγαλε και αυτός όλο το ομαδικό πρόγραμμα χωρίς να νιώσει κάποια ενόχληση. Ωστόσο το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις και θέλει να τον δει και στην προπόνηση της Παρασκευής για να ανάψει το "πράσινο" φως για τη συμμετοχή του στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...