ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Πρίττας: «Η πρόκριση είναι στα πόδια μας»

Πρίττας: «Η πρόκριση είναι στα πόδια μας»Η παλικαρίσια νίκη μέσα στη Μαδρίτη δίνει στον Άρη φοβερό πλεονέκτημα έναντι της Ατλέτικο, κάτι που αναγνωρίζουν όλοι στην ομάδα και δεν σκοπεύουν να το αφήσουν να πάει χαμένο. «Η πρόκριση είναι στα πόδια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Πρίττας με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και δεν έχει καθόλου άδικο.

Με νίκη επί της Ρόζενμποργκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την τελευταία αγωνιστική, οι «κίτρινοι» εξασφαλίζουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League, αδιαφορώντας πλήρως για το τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Μπάγερν Λεβερκούζεν στη Γερμανία, αφού υπερτερούν των Ισπανών στην ισοβαθμία.

Ο Έλληνας μέσος έκανε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος και έστω κι αν αγωνίστηκε λίγο χθες στο «Βιθέντε Καλντερόν», έβαλε το δικό του λιθαράκι στην ιστορική νίκη του Άρη.

«Φτάσαμε σε αυτή τη νίκη μετά από μεγάλη προσπάθεια, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς, γιατί απέναντί μας δεν είχαμε καμία τυχαία ομάδα. Είναι σίγουρα πολύ μεγάλη επιτυχία και τη χαιρόμαστε όλοι μας πάρα πολύ», δήλωσε στον “ARIS FM 92.8”, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να τυγχάνουν αποθεωτικής υποδοχής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τα ξημερώματα.

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Αστέρας Τρίπολης στο πρωτάθλημα, εκεί που ο Άρης -για την ώρα τουλάχιστον- παρουσιάζει το κακό του πρόσωπο. «Φέτος έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ικανοί για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Στο πρωτάθλημα έχουμε παρουσιάσει μία πολύ κακή εικόνα και πρέπει να την αλλάξουμε, για να είμαστε στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά. Τα λόγια όμως είναι το πιο εύκολο πράγμα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να μην υποτιμάμε τους πιο αδύναμους αντιπάλους, γιατί από αυτούς έχουμε χάσει βαθμούς έως τώρα. Βαθμούς που αν τους είχαμε πάρει, θα ήμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...