ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Πρόστιμο... και Χάνκε


Την έλευση του Κώστα Αντωνίου περιμένουν στο "τριφύλλι" για την τιμωρία των Καραγκούνη και Λέτο, με βαρύ πρόστιμο και αποκλεισμό από την αποστολή. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου επιστρέφει την Πέμπτη από το μεταγραφικό ταξίδι με Φρέιτας. Σενάρια για Χάνκε.Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας βρίσκονται στο εξωτερικό για μεταγραφικούς στόχους που έχουν στο στόχαστρο οι "πράσινοι" ωστόσο εκτός από τα αποτελέσματα του ταξιδιού τους η έλευσή τους αναμένεται με αγωνία για την τιμωρία των Καραγκούνη και Λέτο.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής αναμένονται στην χώρα μας την Πέμπτη, με τον πρώτο να λαμβάνει άμεσα στα χέρια του τις έγγραφες απολογίες των δύο παικτών.

Στη συνέχεια θα συνεννοηθεί με συνάντηση ή τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα και άμεσα θα ανακοινώσει το πρόστιμο, το οποίο αναμένεται βαρύ και για τους δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άσοι του "τριφυλλιού" θα τιμωρηθούν με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και παράλληλα θα μείνουν για παραδειγματισμό εκτός αποστολής από το προσεχές Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ.

Μεταγραφικά σενάρια για Χάνκε

Την ίδια ώρα, οι Αντωνίου και Φρέιτας θα ενημερώσουν τον πρόεδρο του "τριφυλλιού" αλλά και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για το αποτέλεσμα του ταξιδιού τους (πιθανών στην κεντρική Ευρώπη) και όσα έχουν καταγράψει στο μπλοκάκι τους για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport.ch, ο Παναθηναϊκός φέρεται να είναι ένας απ΄τους συλλόγους που εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Γερμανού Χάνκε του Ανόβερου.

Ο 27χρονος άσος της γερμανικής ομάδας φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής "στέγης" και σύμφωνα με το άρθρο το ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν έχουν εκφράσει πλην του "τριφυλλιού" και οι Ζαινκτ Πάουλι, Τσεζένα και Ραπίντ Βιέννης.

Αξίζει να διευκρινίσουμε πως ο άσος του Ανόβερου ή όποιος άλλος παίκτης στην θέση του επιθετικού αποκτηθεί θα είναι για να προσφέρει βοήθεια στον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκα, Τζιμπρίλ Σισέ.

Και για τον λόγο αυτό, αν ληφθεί απόφαση να συμβεί αυτό (απόκτηση επιθετικού) τότε θα είναι σαφώς μια προσιτά οικονομική λύση, όπως είναι για παράδειγμα αυτή του Μίκε Χάνκε που στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Σάλκε και Βόλφσμπουργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...