ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

«Κάντε Μπομπονέρα το ΟΑΚΑ»!

«Κάντε Μπομπονέρα το ΟΑΚΑ»!
Ικανοποιημένος από το 3-1 επί της Χάιντουκ, ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ για το τελευταίο ματς με την Ζενίτ.

Η ΑΕΚ θέλει μια ισοπαλία κόντρα στους Ρώσους για να προκριθεί στους «32» του Europa League και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς στο Σπλιτ, ο Ισπανός προπονητής είπε: «Δεν έχουμε ακόμα πετύχει τίποτα. Μας μένει ένα παιχνίδι. Αυτή την νίκη, την αφιερώνουμε κυρίως στους φιλάθλους, στην διοίκηση που αντέχει στις απαιτήσεις μου. Το σημαντικό είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Ζενίτ να γεμίσει το γήπεδο και να θυμίζει το Μπομπονέρα της Μπόκα».

Στη συνέχεια ο Χιμένεθ είπε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Κυρίως επειδή η κατάσταση του γηπέδου δεν ήταν η καλύτερη και θέλω να τονίσω την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Δεν ήταν εύκολο να παίξεις καλό ποδόσφαιρο σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Υπήρχαν πράγματα που με εντυπωσίασαν σ’ αυτό το ματς. Η δύναμη που έδειξε η Χαιντουκ στο πρώτο ημίχρονο, η αυτοθυσία της ομάδας μου στο πρώτο ημίχρονο. Μέχρι που φτάσαμε στην ανάπαυλα και φροντίσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να φέρουμε μια ισορροπία στο κέντρο. Αυτό που έπρεπε να διορθώσουμε ήταν το πρόβλημα από την δεξιά πλευρά και να κάνουμε και ένα καλό δεύτερο ημίχρονο. Μεγαλώνουμε όσον αφορά την φυσική κατάσταση. Βελτιωνόμαστε και φάνηκε σε ένα τέτοιο γήπεδο όπως το σημερινό. Όχι μόνο δεν δείξαμε αδυναμία στα τελευταία 30 λεπτά, απλά εκεί δείξαμε περισσότερη δύναμη».

Ερωτηθείς για τον Ζερόμ Ροτέν, που ήρθε στην Αθήνα, τόνισε πως «γνωρίζω πολύ καλά τον παίκτη. Τον είχα αντιμετωπίσει πέρυσι. Είναι καλός παίκτης, αλλά για κάποιο διάστημα δεν έχει παιχνίδια. Πρέπει να τον δούμε, να τον δοκιμάσουμε, να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται και δεν χρειάζεται να βιαστούμε να πάρουμε έναν παίκτη χωρίς να δούμε πρώτα σε τι κατάσταση βρίσκεται».

Ο Χιμένεθ αναφέρθηκε με καλά λόγια στον Μπερνς, για τον οποίο είπε: «Θεωρώ πως εδώ και πολλά ματς, κάνει αυτό που του λέω. Θέλω να είναι ένα βέλος στην δεξιά πλευρά. Έχω συνηθίσει να παίζω με εξτρέμ. Θεωρώ πως ο Νέιθαν έχει τις ικανότητες για να μπορεί να είναι ένας παίκτης που θα μπορεί να παίζει κάθετα και γρήγορα».

Ο προπονητής της ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Θεωρώ πως και η Χαιντουκ είχε δυο διαφορετικά πρόσωπα στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκε με ενθουσιασμό. Σημαντικό οι εντολές που δίνονται να φτάνουν άμεσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει να κάνει με το γλώσσα θα χρησιμοποιήσουμε. Υποφέραμε λοιπόν στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε τον χρόνο στην ανάπαυλα να το διορθώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι από την Χαιντουκ στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν πιστεύω πως στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοση της Χαιντουκ, αλλά εμείς καταφέραμε να συναρμολογήσουμε τα κομμάτια μας. Η μέση ηλικία των παικτών της Χαιντουκ είναι 24 και δεν δικαιολογείται να πέφτει ο ρυθμός τους στο δεύτερο ημίχρονο. Σε τέτοιες ηλικίες μπορείς να τρέχεις τρεις μέρες συνέχεια. Το πρόβλημα της Χαιντουκ ήταν πως ήμασταν εμείς καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...