ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

«Λάσπη και… κλείδωμα σε Σκόκο»

«Λάσπη και… κλείδωμα σε Σκόκο»
Ο Σκόκο «τρομάζει» τη Χάιντουκ, ωστόσο κροατική ομάδα έτοιμη να μπει ξανά στο παιχνίδι πρόκρισης. Ο προπονητής της Γκόραν Βούτσεβιτς μιλά στο gazzetta.gr ενόψει του σημερινού αγώνα (20:00, ΑΝΤ1), για τους… κινδύνους που αντιμετωπίζει η Ένωση! - Αντιμετωπίζετε ξανά την ΑΕΚ, αυτή τη φορά εντός έδρας. Τι ήταν αυτό που δεν σας βοήθησε να πάρετε τη νίκη στον α’ γύρο;
«Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο α’ μέρος. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερα πράγματα. Στην επανάληψη όμως χάσαμε το ρυθμό μας, κάναμε λάθη, υπήρξαν και φάσεις όπου δεν δικαιωθήκαμε, και έτσι η ΑΕΚ είχε πάρει μια σημαντική νίκη».

- Τι είναι αυτό που έχει αλλάξει σε σχέση με το ματς του α’ γύρου;
«Η Χάιντουκ έχει αλλάξει πλέον προπονητή, και κάθε αλλαγή προπονητή επηρεάζει. Είναι ένα σημαντικό ματς, που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό και την πρόκριση. Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό θα κάνουμε σε όλο το ματς. Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε και το πιστεύουν και οι παίκτες».

- Αν η ΑΕΚ πρέπει θα πρέπει να ανησυχεί για κάτι, αυτό ποιο είναι;
«Ο αγωνιστικός χώρος, αλλά και το γεγονός ότι εμείς θα επιδιώξουμε να έχουμε διάρκεια από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Θέλουμε πολύ τη νίκη, και ξέρουμε πως για να έχουμε σοβαρές πιθανότητες θα πρέπει να μπούμε δυνατά και να κρατήσουμε το ρυθμό μας».

- Οι άσχημες καιρικές συνθήκες έκαναν αρκετά δύσκολο το ματς του Σαββάτου για τη Χάιντουκ. Πώς είναι τώρα η κατάσταση;
«Δύσκολη, πολύ δύσκολη. Η έντονη βροχόπτωση έχει κάνει τον αγωνιστικό χώρο πολύ άσχημο. Είναι βαρύς, και το άσχημο είναι πως συνεχίζονται οι βροχές. Σίγουρα και το έργο των δύο ομάδων θα είναι δύσκολο. Θα γίνει μάχη σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο».

- Παρακολουθήσατε την ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος. Τι πιστεύετε πως έχει αλλάξει;
«Δεν είναι σταθερή στο πρωτάθλημα, όμως με έναν προπονητή όπως ο Μανόλο Χιμένεθ δείχνει πως είναι δυνατή, πιο φρέσκια. Πιστεύω πως πλέον είναι πιο προσεκτική απ' ό,τι ήταν με τον Μπάγεβιτς. Πήρε μια σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και αυτό θα τη βοηθήσει αρκετά ψυχολογικά. Θα υπάρχουν επιστροφές βασικών παικτών και θα είναι για μας ένα δύσκολο ματς».

- Ποιος είναι ο παίκτης της ΑΕΚ που σας προβληματίζει περισσότερο;
«Ο Σκόκο. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Μπορεί να πάρει την ΑΕΚ πάνω του και με ατομικές ενέργειες να βοηθήσει τα μέγιστα. Η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά, έχει έμπειρους παίκτες. Βέβαια, έτσι όπως είναι ο αγωνιστικός χώρος, χρειάζεται να είναι και πολύ σκληροί, όπως και εμείς άλλωστε. Ξέρουμε τι να προσέξουμε και είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου μας».

- Σε ποια ομάδα θα δίνατε τις περισσότερες πιθανότητες νίκης;
«Η ΑΕΚ κέρδισε στο πρώτο ματς, μπορεί να είναι πιο έμπειρη από μας, όμως δίνω σίγουρα 50% - 50% πιθανότητες πρόκρισης. Όποιος είναι πιο προσεκτικός, πιο σκληρός, αυτός θα κερδίσει. Εμείς ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε. Η προσοχή στην άμυνα, αλλά και η πίεση θα μας βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...