ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

In Ζουέλα, out Σνάουτσνερ

In Ζουέλα, out Σνάουτσνερ
Με πολλά αγωνιστικα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με τον Σνάουτσνερ να μένει εκτός αποστολής ενόψει του αυριανού (2/12) με την Μπριζ. Με Ζουέλα, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Σακελλαρίου θα παραταχθεί ο Δικέφαλος στην άμυνα.

Ένα νέο πρόβλημα προστέθηκε την τελευταία στιγμή στα ήδη υπάρχοντα για τον ΠΑΟΚ. Ο Μιροσλάβ Σναουτσνερ που διεκδικούσε θέση βασικού για το παιχνίδι με την Μπριζ αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στο πόδι, με τον Χάβο να τον αντικαθιστά με τον Σακελλαρίου. Έτσι ο Πολωνός έμεινε εκτός αποστολής με τον Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνει τους 18 ποδοσφαιριστές. Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Τσιριλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Φιλομένο, Ίβιτς, Βιερίνια, Βιτολο και Ζουέλα.

Στην τελευταία προπόνηση του "Δικέφαλου" πριν από αυτό το παιχνίδι, που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/12) στη Σουρωτή, αρχικά έδειξε ότι προσανατολίζεται στο... γνωστό 4-2-3-1, με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας, τον Σνάουτσνερ αρχικά στην συνέχεια την θέση του πήρε ο Σακελλαρίουαριστερά στην άμυνα και τον Ζουέλα δεξιά.

Μπροστά τους τοποθέτησε τους Γκαρσία και Βιτόλο, ως αμυντικούς μέσους, τον Ίβιτς, ως επιτελικό μέσο, τον Φωτάκη δεξιά στη μεσαία γραμμή και τον Βιεϊρίνια αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...