ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Λέτο-Κάρα: Το χρονικό της βεντέτας!

Λέτο-Κάρα: Το χρονικό της βεντέτας!
Τι κρύβεται πίσω από το... πρωινό ξύλο Λέτο-Καραγκούνη; Η κόντρα των δύο ποδοσφαιριστών δεν είναι... σημερινή όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr που ξετυλίγει το κουβάρι των επεισοδίων αλλά και των «προβλημάτων» που έχει δημιουργήσει στην Ελλάδα ο Αργεντίνος...

Το gazzetta.gr έψαξε και βρήκε τι έγινε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Παιανία, όταν τα αίματα άναψαν μεταξύ Καραγκούνη και Λέτο. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Αργεντινός έκανε ένα σκληρό τάκλιν πάνω στον «τυπάρα». Καθώς ο (υπ)αρχηγός του τριφυλλιού ήταν πεσμένος, ο Λέτο πέρασε από πάνω του και τον πάτησε!

Οπως ήταν φυσικό ο Καραγκούνης εξερράγη και του ζήτησε με έντονο τρόπο τον λόγο, με συνέπεια να δεχθεί γροθιά από τον Λέτο! Εμβρόντητος, δεν το άφησε να περάσει έτσι, ανταπέδωσε την γροθιά και ευτυχώς που μπήκαν στην μέση άλλοι παίκτες του «τριφυλλιού» και σταμάτησε ο άγριος καυγάς.

Ο Λέτο, παρότι επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις μετά από δύο μήνες, αντί να είναι χαρούμενος, ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος και είχαν προηγηθεί δύο άλλα δυνατά τάκλιν προς συμπαίκτες του, πριν έρθει η σειρά του Καραγκούνη.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια...

Φυσικά θα ήταν ανόητο να πίστευε κανείς ότι δύο ποδοσφαιριστές, από το πουθενά, ήρθαν στα χέρια και για ασήμαντη μάλιστα αφορμή. Στο επεισόδιο τους, όμως, υπήρχε προϊστορία, καθώς η κόντρα των δύο έχει ξεκινήσει από πέρσι, ίσως και λόγω του έντονου συναγωνισμού για μια θέση στην μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αλλά και του ισχυρού εγωϊσμού που έχουν και οι δύο. Πάντως ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν έρθει στα χέρια...

Καραγκούνης εναντίον Λέτο (part one)

To πρώτο μεταξύ τους επεισόδιο έγινε πέρσι τον Φεβρουάριο, στο ημίχρονο του αγώνα με την Καβάλα. Τότε ο «τυπάρας» έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στον Αργεντινό για τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόταν. Ο Λέτο του απάντησε με το ίδιο έντονο ύφος και τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν ο Αργεντινός ενημερώθηκε ότι δε θα ξαναβγεί στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο. Θεώρησε τότε ο Λέτο, ότι εξαιτίας του Καραγκούνη έγινε αλλαγή, με αποτέλεσμα να ακούσει πολλά... γαλλικά ή μάλλον αργεντίνικα, χωρίς να αντιδράσει ο «τυπάρας». Μάλιστα, υπάρχει και η πληροφορία ότι στη συνέχεια, ο Λέτο αποχώρησε από το γήπεδο και πήγε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, χωρίς να παρακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο.

Καραγκούνης εναντίον Λέτο (part two)

Oι δύο τους παρεξηγήθηκαν και κατά την διάρκεια αγώνα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την εκτέλεση ενός κόρνερ, με τον κόσμο πάντως να παίρνει το μέρος του Αργεντινού, αποδοκιμάζοντας τον Καραγκούνη...

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία...

Ακόμα κι αυτά τα μικροεπεισόδια βέβαια, δεν είχαν γίνει τυχαία. Υπήρχε αρνητική προδιάθεση ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές σχεδόν από το ξεκίνημα της συνύπαρξής τους. Κάτι ο διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού, κάτι ότι ο καθένας εκ των δύο αρέσκεται να έχει τη μπάλα στα πόδια του, κάτι το... υπερεγώ και των δύο ποδοσφαιριστών έφερε εξ αρχής τις δύο πλευρές όχι στα μαχαίρια αλλά σίγουρα όχι και... ζευγάρι στο δωμάτιο που καταλύει η αποστολή. Κι επειδή αργά ή γρήγορα, τέτοιες αποστάσεις είναι δύσκολο να γεφυρωθούν, το ποτήρι ξεχείλισε το πρωί της Τετάρτης...

Βίος και Πολιτεία του Σεμπάστιαν Λέτο

Με αφορμή το επεισόδιο των δύο παικτών στην προπόνηση, το gazzetta.gr σας θυμίζει και τα επεισόδια που είχαν πρωταγωνιστή μόνο τον Λέτο, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2008, στην αρχή για τον Ολυμπιακό και στην συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Λέτο εναντίον Αντωνίου

Ο Λέτο φέρεται να λογομάχησε έντονα και με τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Αντωνίου μετά το τέλος του αγώνα με την Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ, όταν ο Παναθηναϊκός έχασε με 2-0 στο ΟΑΚΑ. Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τον Τζιμπρίλ Σισέ να επεμβαίνει και να τους ηρεμεί, αλλά από τότε οι σχέσεις τους είναι τουλάχιστον «ψυχρές». Πάντως ο ίδιος ο Λέτο έχει διαψεύσει αυτό το καυγά, με δηλώσεις του στον Τύπο

Ο Λέτο και το μπουκάλι

Στο επίκεντρο της κριτικής για την συμπεριφορά του είχε βρεθεί ο Λέτο και στον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, όταν στο 63ο λεπτό που έγινε αλλαγή με τον Μαρίνο, είχε κλωτσήσει ένα μπουκάλι από τα νεύρα του (λέγεται ότι το έκανε λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε σε εκείνο το παιχνίδι), γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον Νίκο Νιόπλια. Πάντως ούτε και αυτό το περιστατικό το έχει παραδεχθεί ο ίδιος...

Ολα ξεκίνησαν στον Ολυμπιακό...

Πρωταγωνιστής σε αρνητικά επεισόδια ήταν ο Λέτο από την εποχή που έπαιζε στον Ολυμπιακό και είχε συγκρουστεί ουκ ολίγες φορές με τον προπονητή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Λέτο και το μπουκάλι (part one)

Ο Λέτο είχε το πρώτο επεισόδιο με... μπουκάλι αλλά με τον Βαλβέρδε, στις 7 Φεβρουαρίου του 2009, όταν στο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, εκνευρισμένος επειδή έγινε αλλαγή, κλώτσησε κάποια μπουκάλια κοντά στον πάγκο, την ώρα που έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Ισπανός τεχνικός τον είδε, το έλαβε υπόψη, αλλά τότε αποφάσισε να μην δώσει έκταση.

Λέτο η συνέχεια...

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες και παραμονές του αγώνα με τον Εργοτέλη που έγινε στις 22 Φεβρουαρίου, ο Λέτο ξαναχτυπά! Ο Αργεντινός άσος την Παρασκευή, πριν από τον αγώνα με την κρητική ομάδα, επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς ήταν τραυματίας. Ομως ήταν φανερό πως είχε διάθεση και μετείχε στην προπόνηση σαν να έκανε αγγαρεία. Όταν ο Βαλβέρδε ρώτησε τι συμβαίνει και δείχνει αδιαφορία, εκείνος απάντησε πως εξακολουθεί να πονάει λόγω του τραυματισμού του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, φανερά εκνευρισμένος από το γεγονός ότι ο Λέτο δεν τον είχε ενημερώσει νωρίτερα για τις ενοχλήσεις που είχε, τον έδιωξε από την προπόνηση και τον απέκλεισε από την αποστολή της ομάδας για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη.

Και το τρίτο επεισόδιο...

Το τρίτο επεισόδιο του Σεμπάστιαν Λέτο στον Ολυμπιακό ήρθε, όταν έμαθε ότι είναι εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις αρχές Μαρτίου 2009. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ήταν και πάλι αδιάφορος, ο Βαλβέρδε τον φώναξε κοντά του και οι δυο τους μίλησαν σε έντονο ύφος. Ο Ισπανός προπονητής τον έδιωξε αμέσως από την προπόνηση και αυτός κατά την αποχώρησή του προς τα αποδυτήρια, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να κλοτσάει μπάλες. Μία από αυτές βρήκε κατά λάθος τον Πάβελ Κόβατς και μία δεύτερη, χτύπησε στην πλάτη τον Βαλβέρδε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...