ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ο δανεικός Μήτρογλου και το δίδυμο


Στον Ηρακλή έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Κώστα Μήτρογλου να είναι η πρώτη επιλογή για την επιθετικη γραμμή
Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο μπορεί να είναι το Νο1 που απασχολεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη αυτό όμως δεν σημαίνει πως στο μυαλό του προπονητή του Ηρακλή δεν βρίσκεται και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.
Στα πλάνα του προπονητή του Ηρακλή φαίνεται να είναι η απόκτηση ενός επιθετικού με την περίπτωση του διεθνή επιθετικού του Ολυμπιακού, Κώστα Μήτρογλου, να απασχολεί με την μορφή δανεισμού.

Επί του παρόντος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης προτιμούν να κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους και να δούνε αν τελικά ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Ερνέστο Βαλβέρδε, θα ανάψει το πράσινο φως για να δοθεί με την μορφή δανεισμού.

Κατά τα άλλα ο 22χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός Πάπα Νιανγκ μπορεί να προτάθηκε δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με την φιλανδική Γιάρο ολοκληρώνεται σε έναν μήνα ωστόσο δεν φαίνεται η περίπτωσή του να απασχολεί τον Ουζουνίδη.

Από εκεί και πέρα στην διάρκεια της σημερινής ημέρας βρέθηκε η λύση που επιθυμούσανε στην ΠΑΕ Ηρακλής στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την καθυστέρηση στην καταβολή των δόσεων προς τους Σαρμπέλ Τούμα και Ιβάν Μπόσνιακ.

Στην συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Ιωάννης Τάκης, με τον δικηγόρο των δύο ποδοσφαιριστών, Γιώργο Ζελελίδη, συμφωνήθηκε ο τρόπος εξόφλησής τους που θα επικυρωθεί με την έλευση τους λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με μία δυνατή προπόνηση, με πολλά στοιχεία αγωνιστικής τακτικής, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Ο Στέλιος Ηλιάδης ακολούθησε εντατικό ατομικό πρόγραμμα, ξεπέρασε το διάστρεμμα και από αύριο περνά στους ρυθμούς της ομαδικής προπόνησης. Την ίδια ώρα εκρός προγράμματος παραμένουν ο Τάσος Κατσαμπής (και για τις προσεχείς μέρες) και ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι που πλέον δύσκολα να υπολογιστεί μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ενώ και το μέλλον του Ιάπωνα στον Ηρακλή είναι ανοιχτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...