ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

«Ανάσες» από Μαρινάκη και «7»!

«Ανάσες» από Μαρινάκη και «7»!
Οι πολίστριες του Ολυμπιακού μπορούν πλέον να… ανασάνουν. Η εκδήλωση στο Φλοίσβο στέφθηκε με επιτυχία, αφού όλοι κατέθεσαν τον οβολό τους, μεταξύ αυτών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ και η Θύρα 7 θα προσφέρει 20.000 ευρώ!Η ανταπόκριση των φίλων και όχι μόνο του συλλόγου ήταν μεγάλη. Πλήθος επωνύμων και απλών φιλάθλων έδωσαν το παρών στη γιορτή που «έστησαν» οι ερυθρόλευκες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των κοριτσιών του Χάρη Παυλίδη.

Το παρών, μεταξύ άλλων έδωσαν αθλητές από τις ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού και την ανδρική ομάδα πόλο, αθλήτριες της Βουλιαγμένης, πολίστες της ανδρικής ομάδας της Χίου και του Εθνικού, ο πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας Αιμίλιος Παπαθανασίου και πολλοί ακόμη άλλοι από το χώρο του αθλητισμού. Οι παίκτες του μπασκετικού και ποδοσφαιρικού τμήματος δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω υποχρεώσεων, όμως ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση για την ενίσχυση της ομάδας.

Εκεί ήταν ακόμη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Καραχάλιος, ο πρώην αντιπρόεδρος, Γιάννης Κεντ, ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Γιώργος Μαντούβαλος, ο Γιώργος Σιγάλας, υπάλληλοι της ΚΟΕ, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο «ισορροπιστής», αλλά και ο Αντώνης Γλύκας που εκπροσώπησε τους παλαιμάχους του συλλόγου.

Ενίσχυση από Μαρινάκη

Τα χαμόγελα όμως έγιναν ακόμη πιο πλατιά όταν πληροφορήθηκαν πως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο πλευρό των κοριτσιών. Όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα προσφέρει 5.000 ευρώ για τις ανάγκες της ομάδας, εκτός των 150.000 ευρώ που διέθεσε συνολικά για τον Ερασιτέχνη.

20.000 ευρώ από οργανωμένους!

Ο στόχος επετεύχθη για τη γυναικεία ομάδα των ερυθρολεύκων, αφού κατάφερε να συγκεντρωθεί ένα αξιοσέβαστο ποσό, που θα καταβληθεί στις παίκτριες. Συγκεκριμένα η «ΘΥΡΑ 7» αποφάσισε από τα ταμεία των συνδέσμων της από όλη την Ελλάδα να συγκεντρωθούν 20.000 ευρώ! Παράλληλα υπάρχουν και οι προσκλήσεις που δόθηκαν και ήταν προς 15 ευρώ η κάθε μία, ο Γιώργος Μαντούβαλος υποσχέθηκε 1.000 ευρώ επιπλέον –αγόρασε προσκλήσεις 500 ευρώ-, η Κολυμβητική Ομοσπονδία έδωσε το ποσό των 600 ευρώ, ο σύνδεσμος της Θύρας 7 προσέφερε 1000 ευρώ, ενώ ο Γιάννης Κεντ, πρώην χρηματοδότης του τμήματος προσέφερε 2.000 ευρώ.
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...