ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ζητάει εκδίκηση ο Μιραλάς!

Ζητάει εκδίκηση ο Μιραλάς!
Ακόμα δεν έχει ξεχάσει την επίθεση που δέχτηκε στην Τούμπα ο Κέβιν Μιραλάς, όταν ένα γυάλινο αντικείμενο, κόντεψε να του κάνει σοβαρή ζημιά στο μάτι και όπως τονίζει, θέλει να γευτεί την... εκδίκηση του!



Ο Βέλγος άσος του Ολυμπιακού είναι ακόμα σοκαρισμένος από τα όσα είδε και έζησε στην Τούμπα και σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», σε συζήτηση με δικό του άνθρωπο εκμυστηρεύτηκε:

«Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η αντιπαλότητα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Όλοι μου ελέγαν για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μισούν τόσο πολύ τον Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη και ειδικά τον ΠΑΟΚ», τόνισε στο κοντινό του περιβάλλον ο Βέλγος επιθετικός, ενώ για το περιστατικό με το αντικείμενο που χτύπησε το μάτι του τόνιζε:

«Λίγο έλειψε. Πάλι καλά. Ήμουν και λίγο τυχερός στην ατυχία μου. Θα ήθελα πάντως να ξεχρεώσω με... γκολ τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ας κερδίσουμε πάντως το παιχνίδι κι ας μην σκοράρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιραλάς, ο οποίος έχει ένα επιπλέον κίνητρο στο ματς πρωταθλήματος  με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...