ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Xρόνια Πολλά, Ερνέστο!

Xρόνια Πολλά, Ερνέστο!
Τα 47 χρόνια κλείνει σήμερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε και όλοι στον Ολυμπιακό εύχονται να τα γιορτάσει κλείνοντας με ένα πρωτάθλημα τη σεζόν. To gazzetta.gr θυμίζει τα επιτεύγματα του Βάσκου κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Πειραιώτες!

Ο Βάσκος τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε, γιορτάζει σήμερα τα 47α γενέθλιά του και οδηγεί τον Ολυμπιακό προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Αξίζει να θυμίσουμε ότι στο προηγούμενο πέρασμά του είχε κατακτήσει το νταμπλ, επομένως όλα δείχνουν ότι τα ερυθρόλευκα του «εξασφαλίζουν» επιτυχημένες σεζόν. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για χαρούμενα γενέθλια.

Να τονιστεί επίσης ότι, εκτός των άλλων, η ομάδα του Βαλβέρδε -που ακόμη «χτίζεται»- ήδη καταρρίπτει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο και ευελπιστεί στο τέλος της σεζόν να γίνει ο πρώτος Ισπανός προπονητής που θα έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα σε ξένη χώρα.

Χρόνια πολλά, Ερνέστο!

Αναλυτικά τα επιτεύγματα του Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό...

1. Ο Ισπανός τεχνικός μετράει 72 παρουσίες στον πάγκο του Ολυμπιακού με απολογισμό 52 νίκες, 7 ισοπαλίες και 13 ήττες...

2. Έχει πανηγυρίσει 40 νίκες στο πρωτάθλημα σε σύνολο 51 αγώνων με συνολικό ποσοστό επιτυχίας 78,4%.

3. Φέτος ο «Τσινγκούρι» έχει χρησιμοποιήσει 25 ποδοσφαιριστές στους αγώνες της Superleague.

4. To «Γ. Καραϊσκάκης» επί ημερών Βαλβέρδε θυμίζει απόρθητο φρούριο, αφού σε 25 εντός έδρας παιχνίδια οι Πειραιώτες έχουν 23 νίκες! Η μοναδική ήττα σημειώθηκε τη σεζόν 2008-09 σε αδιάφορο ματς με τη Λάρισα.

5. Καταρρίπτει τα... δικά του ρεκόρ, αφού οι 9 συνεχόμενες νίκες αυτής της σεζόν κατέρριψαν το ρεκόρ της προηγούμενης θητείας του στον Ολυμπιακό, όταν και η ομάδα είχε κερδίσει σε 8 διαδοχικά ματς.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...