ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Βίγια: Προσοχή στην Άρσεναλ

Με τους αγώνες για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα να πλησιάζουν ο Νταβίντ Βίγια τόνισε ότι οι συμπαίκτες του πρέπει να προσέξουν πολύ την Άρσεναλ.
Βίγια: Προσοχή στην Άρσεναλ


Μπορεί η περυσινή συνάντηση της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα να τελείωσε με θρίαμβο των Μπλαουγκράνα, ωστόσο ο Βίγια πιστεύει ότι δεν πρέπει να θεωρούν ότι θα γίνουν έτσι τα πράγματα και φέτος οι συμπαίκτες του, ενώ τόνισε ότι η μάχη για το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την Άρσεναλ:
«Είμαι αισιόδοξοι ότι θα παίξουμε ένα καλό ζευγάρι αγώνων και μπορούμε να περάσουμε, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο καθώς είναι μια καλή ομάδα με κάποιους σπουδαίος παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα μας δυσκολέψουν πάρα πολύ. Όταν παίζεις με μια ομάδα στο επίπεδο της Άρσεναλ πρέπει να προσέχεις όμως όλους τους παίκτες, αλλά θα πρέπει ειδικά να σταματήσουμε τον Σεσκ Φάμπρεγας, που είναι ο καλύτερος παίκτης τους και το κύριο σημείο αναφοράς».
Για τη μάχη του τίτλου:
«Η διοργάνωση τελειώνει όταν δεν θα μπορούν να μας φτάσουν μαθηματικά. Είμαστε στον Φεβρουάριο και κανείς δεν κερδίζει τίποτα τον Φεβρουάριο. Υπάρχει πολύ δουλειά ακόμα να κάνουμε και πρέπει να κερδίσουμε πολλούς πόντους».
Πηγή Gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...