ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Φετφατζίδης: «Τιμή μου»

Φετφατζίδης: «Τιμή μου»
Ο Γιάννης Φετφατζίδης τόνισε μετά το τέλος του φιλικού ότι είναι τιμή του να τον χειροκροτεί ο κόσμος και να τον αγαπούν φίλαθλοι και άλλων ομάδων εκτός του Ολυμπιακού.«Έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη. Αν πάρουμε τη νίκη, κατά 90% θα είμαστε πρωταθλητές», τόνισε αρχικά ο 21χρονος άσος του Ολυμπιακού όταν ρωτήθηκε για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, για να αναφερθεί και στο ντέρμπι των «αιωνίων». «Αν δεν νικήσουμε τον Άρη, θα τα δώσουμε όλα με τον Παναθηναϊκό, για να κερδίσουμε και θα γίνουμε τότε πρωταθλητές».

Για το φιλικό της Εθνικής με τον Καναδά και την προσωπική του απόδοση σχολίασε: «Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο είχα καλή απόδοση. Στο πρώτο δεν έπαιξα τόσο καλά. Όλα τα παιδιά μαζί ήμασταν έτοιμοι για τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Ήταν μια σημαντική νίκη, αν και το ματς είναι φιλικό. Βγήκαν συμπεράσματα. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε πολύ χρόνο μαζί, γι’ αυτό και μέσα από τα φιλικά βγαίνουν συμπεράσματα και βγήκαν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί σαν ομάδα, θέλαμε πολύ τη νίκη».

Για τη νέα φουρνιά που αντιπροσωπεύει ο ίδιος: «Υπάρχει πολύ ταλέντο, είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή την Εθνική και θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα».

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο: «Ο κόσμος αποθεώνει όποιον είναι καλός στο παιχνίδι. Τους ευχαριστώ όλους, θα δώσω τα πάντα στη συνέχεια».

Για τη συμπάθεια και την πίστη που του δείχνει ο Σάντος: «Είναι τιμή μου και είναι καλό για το ποδόσφαιρο να μην υπάρχουν συμπάθειες μόνο για μένα, αλλά για όλους τους νέους παίκτες».

Για το αν θέλουν οι παίκτες να παίζουν μακριά από την Αθήνα: «Αφού το θέλει ο κόσμος, δεν το θέλουμε εμείς; Δεν είναι στο χέρι μας, είναι στην Ομοσπονδία, εμείς το θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...