ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Νέες επαφές με Μανωλά και Μπλάνκο

Νέες επαφές με Μανωλά και Μπλάνκο
Προτάσεις με αυξημένες αποδοχές αναμένεται να καταθέσει στους Μπλάνκο και Μανωλά, εντός των ημερών, η ΑΕΚ. «Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος» η απάντηση της ΠΑΕ προς οφειλόμενους. Ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα από τον Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει Παναθηναϊκού. 

Μπορεί με την αρχική της στάση να ήθελε να τον παραχωρήσει, ωστόσο η επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στην ομάδα, αλλά και η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, έχουν ωθήσει τη διοίκηση της ΑΕΚ να ετοιμάζει νέα πρόταση προς τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται συναντηθεί και πάλι με τον μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού για να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους, ύψους λίγο πάνω από τις 500.000 ευρώ, ποσό που δεν έχει ουσιαστικά κάποια διαφορά από εκείνο που έχει ήδη απορρίψει ο ποδοσφαιριστής. Η «Ένωση» είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, αλλά για λόγους επικοινωνιακούς κυρίως καλείται να κάνει άλλη μία προσπάθεια για να κρατήσει τον “Ζορό”, ο οποίος έχει ήδη το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. 

Εκτός του πρώτου σκόρερ του τα τελευταία χρόνια, ο «Δικέφαλος» έχει …ανοιχτό μέτωπο και με τον Κώστα Μανωλά, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Πρόθεση της διοίκησης είναι να υπογραφεί νέο συμβόλαιο μέχρι το 2014, με τις απολαβές του Έλληνα αμυντικού να ανεβαίνουν κλιμακωτά ανά έτος, ξεκινώντας από τις 140.000 ευρώ. Από την πλευρά του ο παίκτης δεν βιάζεται να ανανεώσει και περιμένει να δει αν θα προκύψει κάποια πρόταση το καλοκαίρι. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...