ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

«Στην Ελπίδα το πριμ για το ντέρμπι!»

«Στην Ελπίδα το πριμ για το ντέρμπι!»
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο περιθώριο της επίσκεψης του στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων, που αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!
Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είχε υποσχεθεί ότι τα χρήματα από το φλουρί που του έτυχε στην κοπή της πίτας των Eρυθρολεύκων, θα τα έδινε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Έτσι αποφάσισε τα 10.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν, να τα δώσει στο ίδρυμα «Ελπίδα» για το πρώτο ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων.
Το πρωί επισκέφτηκε λοιπόν στο Γουδή το νοσοκομείο και απευθυνόμενος στην πρόεδρο του Ιδρύματος «Ελπίδα» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, της είπε: «Θα σας πω ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο. Θα σας κερδίσω στο ντέρμπι, αλλά τα χρήματα που θα πάρω από το πριμ της νίκης, θα τα φέρω πάλι εδώ!»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου:«Είναι κάτι πολύ σημαντικό για τα παιδιά. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο πολλές φορές και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δίνουμε χαρά στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να πω δύο πράγματα, ίσως το ένα στενοχωρήσει την κ. Βαρδινογιάννη και το άλλο σίγουρα θα τη χαροποιήσει. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Παναθηναϊκό και δυστυχώς θα χάσετε! Το προσωπικό πριμ του παιχνιδιού αν όλα πάνε καλά και κερδίσουμε θα το δώσω πάλι εδώ στο Ίδρυμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι δίπλα σας, σας ευχαριστώ πολύ και νομίζω στο μέλλον θα πρέπει να είμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι στα παιδιά. Να προσθέσω πάντως ότι ήταν και πρωτοβουλία του κ. Μαρινάκη να δοθούν τα χρήματα για ένα κοινωνικό σκοπό».
Η κ. Βαρδινογιάννη από την πλευρά της τόνισε:«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Αβραάμ για αυτή τη συγκινητική του πρωτοβουλία, να αφιερώσει το δώρο της τύχης του από την ημέρα που κόπηκε η πίτα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός στα παιδιά της "Ελπίδας" που δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Ο κ. Μαρινάκης έχει δείξει την ευαισθησία του με ένα σημαντικό ποσό που είχε δώσει στην πρόσφατη επίσκεψή του και δείχνει πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά».
Στη συνέχεια η πρόεδρος του Ιδρύματος «Ελπίδα» υποστήριξε:«Η κοινωνική αλληλεγγύη δεν έχει χρώμα. Κάτι σε άγγιξε στην καρδιά σου την προηγούμενη φορά που είχατε έρθει με τους συμπαίκτες σας και αυτό είναι σημαντικό. Με συγκινεί που ένα τόσο νέο παιδί όπως εσύ, που είσαι και καλός ποδοσφαιριστής, βρίσκεται ανάμεσά μας. Στην αίθουσα συσκέψεων θα βάλουμε έναν ουρανό με αστέρια και ένα από τα αστέρια θα γράφει το όνομά σου για την προσφορά που έκανες σε αυτά τα παιδιά που υποφέρουν».
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...