ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

600.000 ευρώ και μπόνους

600.000 ευρώ και μπόνους
Η ΑΕΚ κατέθεσε την τελική πρόταση στον Ισμαέλ Μπλάνκο για νέο διετές συμβόλαιο με σταθερές ετήσιες απολαβές ύψους 600.000 ευρώ και μπόνους, περιμένοντας την απάντηση του.Η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έχει καθυστερήσει όσο δεν πάει σε αυτό το θέμα, αλλά τελικά έκανε την πρόταση της την Παρασκευή και σύμφωνα με όσα λένε στην Ένωση αυτή είναι και η τελευταία. Τι προβλέπει, λοιπόν, αυτή η πρόταση;

Νέο διετές συμβόλαιο, ως το 2013, με σταθερές ετήσιες απολαβές ύψους 600.000 ευρώ και από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων.

Συγκεκριμένα, η πρόταση προβλέπει τα ακόλουθα.

- Μισθοί που φτάνουν στις 20.000 ευρώ ετησίως.

- Μπόνους 150.000 ευρώ για κατάκτηση του πρωταθλήματος ή είσοδο στους ομίλους του Champions League.

- Μπόνους 20.000 ευρώ για κατάκτηση του κυπέλλου.

- Μπόνους 20.000 ευρώ για είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Αν υπολογίσουμε και την εφορία, τότε το νέο συμβόλαιο θα κοστίσει στην ΑΕΚ περίπου 1,189 εκατ. ευρώ αλλά αυτό δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως είναι λογικό κοιτάζει τις δικές του απολαβές και όχι τους νόμους του κράτους και το ποσοστό της εφορίας.

Στην ΑΕΚ, πλέον, περιμένουν την απάντηση του Αργεντίνου σέντερ φορ σε αυτή την πρόταση, από την οποία βασικά πρέπει να κρατήσουμε ότι η Ένωση πιστεύει ότι ο πρώτος της σκόρερ πρέπει να παίρνει 600.000 ευρώ ετησίως. Οσο για τα μπόνους που προβλέπονται για επίτευξη στόχων, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, δεν είναι σταθερά έσοδα για τον παίκτη και φυσικά δεν μπορεί μόνος του ο Μπλάνκο να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου και στους ομίλους του Champions League.

Οι προηγούμενες προτάσεις...
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μπλάνκο κρατάει από το καλοκαίρι του 2009, όταν ο τότε πρόεδρος Νίκος Θανόπουλος του έταξε ετήσιες απολαβές ύψους 800.000 ευρώ. Ο Αργεντίνος είπε το «ναι» αλλά δεν είδε ποτέ εγγράφως αυτή την πρόταση παρά μόνο προφορικά...

Ο Θανόπουλος έφυγε από τη θέση του προέδρου, ήρθε ο Σταύρος Αδαμίδης και το περασμένο καλοκαίρι ο «Ζορό» έπαθε σοκ όταν άκουσε την πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου με απολαβές... 350.000 ευρώ. Στη συνέχεια η διοίκηση ανέβασε την πρόταση της στις 450.000 αλλά και πάλι δεν ικανοποίησε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, καθώς 450.000 ευρώ είναι τα χρήματα που λαμβάνει φέτος ο Μπλάνκο με βάση το υπάρχον συμβόλαιο του.

Λίγους μήνες μετά ο Αδαμίδης πήγε στις 500.000 ευρώ με προσωπικά μπόνους για τον παίκτη, δηλαδή συμμετοχές και γκολ, αλλά η πρόταση ήταν ξανά χαμηλή και τώρα φτάσαμε στην τελική, που είναι 600.000 ευρώ και μπόνους για επίτευξη ομαδικών στόχων.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...