ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

«Προσοχή και για τη νίκη»

«Προσοχή και για τη νίκη»
Μόνο νίκη θέλουν οι «πράσινοι» απέναντι στη Λάρισα στο Κυριακάτικο παιχνίδι (17:15) για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Με το αγαπημένο του 4-3-3 θα παρατάξει την ομάδα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που θα έχει κάποιες αλλαγές στο σχήμα. 

Τις δυσκολίες λόγω κρύου και ενός αντιπάλου που τα δίνει όλα για τη σωτηρία σκέφτονται στο στρατόπεδο των πράσινων. 

Τους χώρους που θα δώσει η θεσσαλική ομάδα θέλουν να εκμεταλευτούν στον Παναθηναϊκό. 

Η Λάρισα θα μπει και θα παίξει για τη νίκη. Η βαθμολογική της θέση άλλωστε, δεν της επιτρέπει κάτι διαφορετικό. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει χώρους για να ολοκληρώσει με ταχύτητα τις επιθέσεις του. Εκεί βασίστηκε το πλάνο και ο σχεδιασμός του Πορτογάλου τεχνικού για να καταφέρει να πάρει τη νίκη το «τριφύλλι». 

Η επίσκεψη του Γόντικα στην Παιανία και η ομιλία του, αυτή ήταν εξάλλου. Να πάρει ο Παναθηναϊκός όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος και να αυξήσει τη διαφορά του ενόψει play off. Τα ίδια είπε και ο Φερέιρα στους παίκτες του. 

Η Λάρισα είναι μια ομάδα δεμένη που και στον πρώτο γύρο απέσπασε θετικό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό. Τώρα, σε γεμάτο γήπεδο με παθιασμένο κόσμο, με αρκετό κρύο (ενδεχομένως να χιονίζει) και τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να… σκυλιάζουν για την νίκη, οι πράσινοι θα πρέπει να προσέξουν να αποφύγουν πιθανό τραυματισμό αλλά και να παίξουν το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να πάρουν τη νίκη. 

Στο 4-3-3 που θα χρησιμοποιήσει ο Φερέιρα, ο Τζόρβας θα είναι ο γκολκίπερ της ομάδας και στην οπισθοφυλακή μπροστά του θα έχει τους Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλο από τα δεξιά προς τα αριστερά. Ο Ζιλμπέρτο θα είναι ο κόφτης της μεσαίας γραμμής και θα έχει μπροστά του τους Νίνη και Κατσουράνη. Στην τριάδα της επίθεσης ο Λέτο θα κινείται αριστερά, ο Γκοβού δεξιά και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, Σισέ, θα είναι στην κορυφή. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...