ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ένα video, 11 φάσεις

Ένα video, 11 φάσεις
Ο Παναθηναϊκός έβγαλε στη δημοσιότητα το ένα από τα επτά video που έχει στείλει στη FIFA και την ΟΥΕΦΑ και τονίζουν τα διαιτητικά λάθη του Δημήτρη Καλόπουλου.

Οι «πράσινοι» έστειλαν στην Παγκόσμια και την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία επτά video από το ντέρμπι και σήμερα δημοσιεύουν το ένα από αυτά, στο οποίο τονίζονται τα λάθη του ρέφερι και οι κραυγαλέες αποφάσεις των γκολ που έκριναν το παιχνίδι. Μάλιστα, στο video φαίνεται πως ο Καλόπουλος επέτρεψε από το πρώτο λεπτό το αντιαθλητικό παιχνίδι από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Δείτε παρακάτω το video...

Στο video διάρκειας 5 λεπτών και 29 δευτερολέπτων υπάρχουν 11 φάσεις με τα κραυγαλέα λάθη τόσο του διαιτητή όσο και των βοηθών του. Αναλυτικά οι φάσεις:

10' Ο Φουστέρ μαρκάρει από πίσω τον Καραγκούνη και στο video αναγράφεται: «No card was shown» (Δεν δόθηκε κάρτα).

11' Ο Τοροσίδης μαρκάρει πολύ δυνατά τον Σεμπαστιάν Λέτο και στο video αναγράφεται: «No card was shown» (Δεν δόθηκε κάρτα).

32' Ο Αβραάμ Τοροσίδης κάνει επικίνδυνη προβολή στον Νίνη (υπάρχουν πολλά replay) και στο video αναγράφεται: The referee's decision was no foul (Η απόφαση του διαιτητή ήταν όχι φάουλ).

33' Ο Φουστέρ κ και στη συνέχεια ο Μοντεστό ανατρέπει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και στο video αναγράφεται: «No card was shown» (Δεν δόθηκε κάρτα).

43' O Αβραάμ Παπαδόπουλος τραβάει από τον λαιμό τον Νίνη και στο video αναγράφεται: The referee's decision was offensive foul (Η απόφαση του διαιτητή ήταν επιθετικό φάουλ).

44' Ο Τοροσίδης κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και στο video αναγράφεται: The referee's decision was no penalty (Η απόφαση του διαιτητή ήταν όχι πέναλτι).

53' Ο Σισέ καλύπτεται από δύο παίκτες και στο video αναγράφεται: The referee's decision was offside (Η απόφαση του διαιτητή ήταν οφσάιντ).

82' Υπάρχει το γκολ του Κατσουράνη όπου καλύπτεται από τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού και στο video αναγράφεται: The referee's decision was offside (Η απόφαση του διαιτητή ήταν οφσάιντ)

90' Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανατρέπει τον Σισέ λίγο πριν μπει στην μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού και στο video αναγράφεται: The referee's decision was no foul (Η απόφαση του διαιτητή ήταν όχι φάουλ).

90+ Το γκολ του Ολυμπιακού με τον Τζιμπούρ και τον Πάντελιτς που συμμετέχει στη φάση και στο video αναγράφεται: The referee's decision was no offside (Η απόφαση του διαιτητή ήταν όχι οφσάιντ).

Ο Τοροσίδης σπρώχνει στον αέρα τον Σαριέγκι και στο video αναγράφεται: The referee's decision was no penalty (Η απόφαση του διαιτητή ήταν όχι πέναλτι).

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...