ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Την έσπρωξε στον… γκρεμό

Την έσπρωξε στον… γκρεμό
Με την αποψινή νίκη της, η Ντε Γκράαφτσαπ βύθισε πιο βαθιά στην βαθμολογία την Βίλεμ, η οποία πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Ο Μπάρκας την τελική «μαχαιριά».

Επτά λεπτά ήταν αρκετά για την Βίλεμ να νιώσει το πέρασμα από… τον παράδεισο στην κόλαση. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, χωρίς όμως τη «μεγάλη» φάση που θα έδινε το προβάδισμα σε μία από τις δύο, αν και οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν τα ινία του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά νευρικοί, λόγω της βαθμολογικής σημασίας που είχε το αποψινό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν δυνατά και έδειχναν σιγά – σιγά να παίρνουν τον αέρα της Ντε Γκράαφτσαπ. Μάλιστα, στο 78’ ευτύχισαν να περάσουν μπροστά στο σκορ με το τέρμα του Ακόλα, όμως η «χαρά» τους δεν κράτησε πολύ.

Δύο λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 80’, ο Ποεπόν έφερε το ματς στα ίσια, και στο 87’ ο Αργεντινός Ούγκο Μπάργκας έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα της Βίλεμ για βαθμό. Έτσι λοιπόν, η Βίλεμ χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για να μπορέσει να παραμείνει στην Eredivisie…

Ντε Γκράαφτσαπ – Βίλεμ 2-1

(80’ Ποεπόν, 87’ Μπάργκας / 78’ Ακόλα)

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...