ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα
Στην αντίδραση του κόσμου του Διαγόρα εστιάζεται το ενδιαφέρον στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη, καθώς οι οργανωμένοι τα έχουν βάλει με την διοίκηση εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

Τα ξεχάσουν τα ολοένα και μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν θα προσπαθήσουν αύριο οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, οι οποίοι υποδέχονται την Ηλιούπολη στο πλαίσιο της Football League με μοναδικό στόχο να επανέλθουν στις νίκες μετά ένα μικρό σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Σπάρταλη και τους τραυματίες Προβατίδη και Γκούτμαν, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αγκιρίμπα.

Εν τω μεταξύ, με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα τηρήσουν στο αυριανό παιχνίδι οι φίλοι του Διαγόρα και ειδικά οι οργανωμένοι, οι οποίοι αντιδρώντας στα οικονομικά προβλήματα που πλήττουν την ομάδα, άνοιξαν κόντρα με την διοίκηση. Στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό οι «κυανέρυθροι» οπαδοί ανήρτησαν πανό, ενώ μεσοβδόμαδα εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητούσαν από την διοίκηση της ΠΑΕ να αναλάβει τις ευθύνες της και να βρει χρήματα, ώστε να αποκαταστήσει τους ποδοσφαιριστές.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...