ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ήταν στην Ελλάδα ο Μαθία!


Η επικείμενη συνεργασία με τον Μαθία τάραξε τα νερά στην ΠΑΕ Ολυμπιακός γιατί χάλασε την έκπληξη για την πραγματικά μεγάλη κίνηση που ετοίμαζε ο Μαρινάκης.

Δεν παίρνει κάθε μέρα ελληνική ομάδα έναν τεχνικό διευθυντή που οι προηγούμενες δύο ομάδες του ήταν η Βαλένθια και η Λίβερπουλ και όπως ήταν λογικό, η διοίκηση ήθελε να την ανακοινώσει με τον δικό της τρόπο.

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του gazzetta.gr προκάλεσε μια. διάψευση που σχεδόν σύσσωμοι οι ρεπόρτερ της ομάδας βάφτισαν επιβεβαίωση καθώς την επομένη στα ρεπορτάζ των εφημερίδων αναφερόταν ως πρώτο φαβορί, ουσιαστικά προαναγγέλλοντας τον ερχομό του.

Δεν θα σταθούμε καν στο γεγονός ότι καμία εφημερίδα δεν ανέφερε την πηγή του δημοσιεύματος διότι αυτά δεν αφορούν τους αναγνώστες. Αυτά είναι περισσότερο. συντεχνιακά και αυτά τα πράγματα είναι «δανεικά».

Άλλο είναι το ζήτημα, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό ως σύλλογο κι όχι η προσπάθεια ορισμένων υπαλλήλων να υποβαθμίσουν το θέμα.

Σήμερα, η εφημερίδα «Πρωταθλητής» (εμείς την αναφέρουμε όπως βλέπετε) δημοσιεύει ένα εκτενές ρεπορτάζ του Σταύρου Γεωργακόπουλου για τον Μαθία που θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού. Το οποίο ρεπορτάζ τι λέει;

Πήγε Καραϊσκάκη...

«Από άριστα ενημερωμένη πηγή μάθαμε χθες ότι ο Ισπανός βρέθηκε στη χώρα μας πριν από περίπου ένα μήνα και παρακολούθησε από την προεδρική σουίτα την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στην οποία μάλιστα ο παίκτης που αγόρασε ο Ολυμπιακός από τον Ματσία και την Λίβερπουλ πέτυχε δύο γκολ.

Στο περιθώριο εκείνου του αγώνα, ο Μαθία συζήτησε με τον πρόεδρο και υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ εφόλης της ύλης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε ζητήσει το ποσό των 600.000 ευρώ ως ετήσια αποζημίωση σε περίπτωση συνεργασίας».

Και η δική μας πληροφορία λέει ότι και τον έφερε και συμφώνησε! Αν τώρα θέλει να χαλάσει τη συμφωνία επειδή ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης κάνουν ρεπορτάζ και βγάζουν ΑΛΗΘΙΝΕΣ ειδήσεις που ενδιαφέρουν τον κόσμο, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...