ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Περί τεχνικού διευθυντή

Περί τεχνικού διευθυντή
Δεν έχει εγκαταλειφθεί το πλάνο για υπερεξουσίες του Φερέιρα, σενάριο με ελάχιστες πιθανότητες η επιστροφή Βέλιτς, μοιρασμένες για Κόντη και Ζήκο. Το μπάτζετ και η επιλογή από το εξωτερικό.

Μπορεί πρόεδρος αυτή την στιγμή να μην υπάρχει, μπορεί τα πάντα όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι να βρίσκονται στον... αέρα αλλά στον Παναθηναϊκό είναι υποχρεωμένοι να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Εκτός φυσικά από την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, υπάρχουν και μια ντουζίνα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2012 και οι όποιες κινήσεις ανανέωσης πρέπει να γίνουν μετά το τέλος της σεζόν.

Για αυτές αλλά και για άλλες αποφάσεις χρειάζεται η πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή, μιας και η θέση έχει χηρέψει μετά την παραίτηση του Κώστα Αντωνίου και του Κάρλος Φρέιτας.

Τις τελευταίες μέρες βγήκαν ξανά στον... αφρό τα ονόματα των Βέλιτς, Ζήκου και Κόντη, τα οποία φέρεται να εξετάζονται. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι το πλάνο για να γίνει το απόλυτο αφεντικό ο Φερέιρα δεν έχει εγκαταλειφθεί, μιας και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πορτογάλο τεχνικό. Ο 64χρονος τεχνικός γνωρίζει από πρώτο χέρι την ομάδα, ξέρει που πονάει και έχει διασυνδέσεις σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Όσον αφορά, τα υπόλοιπα ονόματα οι διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ αυτή την στιγμή δεν σκέφτονται την επιστροφή του Βέλιτς αν και υπάρχουν κάποιες λίγες πιθανότητες. Κόντης και Ζήκος είναι κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις από την Ελλάδα και όταν έρθει η «ώρα» μπορεί να παίξουν δυνατά, με τον παράγοντα του Άρη να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω εμπειρίας απέναντι στον Ζήκο, ο οποίος λειτουργεί ως μάνατζερ, έχει επαφές αλλά δεν έχει δουλέψει σε καμία ομάδα.

Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλείσουμε επιλογή από το εξωτερικό αν και αυτό το σενάριο θέλει ένα «δυνατό» μπάτζετ και δεν μοιάζει να αποτελεί προτεραιότητα. Το ζήτημα είναι σε τι μοντέλο τεχνικού διευθυντή θα πάει το «τριφύλλι». Σε υπεύθυνο μεταγραφών και αρχισκάουτερ και ως... εκεί, ή στο απόλυτο «αφεντικό» του τμήματος με παρεμβάσεις στα αποδυτήρια στο στυλ του Κώστα Αντωνίου. Για το πρώτο μοντέλο η λογική λέει εξωτερικό, για το δεύτερο... δαγκωτό Ελλάδα.

Ένα από τα ονόματα που θα ταίριαζε στην φιλοσοφία των «πρασίνων» αλλά και της νέας οικονομικής εποχής είναι αυτό του Τσίκι Μπεγκιριστάϊν, του πρώην τεχνικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα. Άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ στις ακαδημίες και έχει... άκρες σε όλο τον κόσμο. «Αλμυρός» οικονομικά αλλά είπαμε και πιο πάνω. Το θέμα είναι τι ψάχνεις και τι λεφτά έχεις για να το ψάξεις.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...