ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ο Κουρνέτας επιστρέφει στον Πειραιά

Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της καριέρας του ο Βασίλης Κουρνέτας θα κληθεί αύριο το απόγευμα (19.00) να αγωνιστεί επί Πειραϊκού εδάφους κόντρα στον Ολυμπιακό, την ομάδα δηλαδή που αναδείχθηκε και πανηγύρισε και τους 12 τίτλους του (1 Κύπελλο Κυπελλούχων, 6 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα). 
Ο πασέρ της ΕΑ Πατρών επιστρ
έφει στο Ρέντη για να δώσει τον πρώτο από τους πέντε "τελικούς" που έχει να δώσει η ομάδα του προκειμένου να υλοποιήσει τον στόχο της που είναι η είσοδος στον τελικό.
"Σίγουρα θα προετοιμαστώ ανάλογα για αυτό το παιχνίδι αφού δεν θα είναι για μένα ένα συνηθισμένο ματς. Πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια στον Ολυμπιακό και αυτό δεν το ξεχνώ. Θα χαρώ πολύ να δω πρόσωπα που αγάπησα στον Ολυμπιακό" είπε στη Nova ο Βασίλης Κουρνέτας που θα ηγηθεί της προσπάθειας νίκης της ομάδας του.
Για την παρουσία του 33χρονου πασέρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και το λίμπερο του Ολυμπιακού Παύλος Κουζούνης. «Για τον Βασίλη ότι κι αν πω εγώ είναι λίγο. Είναι ένας παίκτης που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τον χειροκροτήσει. Δεν ξέρω αν θα μπερδέψει τα αποδυτήρια, αλλά σίγουρα θα έχει να πει πολλά με τον Σπύρο Μπλέτσα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Στο Ρέντη πάντως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα νιώσουν κάπως περίεργα αφού για πρώτη φορά φέτος θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Η Θύρα 7 έχει αγοράσει όλα τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς να ετοιμάζουν πάρτι στις εξέδρες προκειμένου να ανταμείψουν τους παίκτες του Καλμαζίδη για την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου.
Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι η κούραση από τα 5 σετ του αγώνα Κυπέλλου ενώ για τους Πατρινούς η οριστικοποίηση της παρουσίας του Βραζιλιάνου Ντέιβινσον (ξεπέρασε το διάστρεμμα που υπέστη την προηγούμενη Κυριακή με την Ματσεράτα) έχει ανεβάσει την αισιοδοξία.
Ντέρμπι και Ζηρίνειο
Στην Κηφισιά, στο Ζηρίνειο ο τοπικός ΑΟΚ υποδέχεται τον Αρη, με τους γηπεδούχους να είναι απελευθερωμένοι από το άγχος της παραμονής και τους φιλοξενούμενους να έχουν αμυδρές ελπίδες για να προλάβουν τη μάχη της Ευρώπης.
"Ο Άρης είναι μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς, αλλά πιστεύω ότι από δω και πέρα εμείς θα παίζουμε πιο απελευθερωμένα", τόνισε ο Σωτήρης Δρίκος που δεν υπολογίζει τον τραυματία Μπέλλο.
Στον Άρη θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, ενώ ο Σιριάνις Ερνάντεζ ταλαιπωρήθηκε από ίωση κι όπως δήλωσε ο Γιώργος Οικονομίδης: "Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίε. Ξέρουμε ότι έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά από δω και πέρα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε την προσπάθεια μας".
Στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον ουραγό Πανελλήνιο και θέλει το τρίποντο για να απομακρυνθεί κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις. Η αυλαία της 18ης αγωνιστικής ανοίγει στις 17.30 στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, εκεί όπου ο τοπικός ΓΣ υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.
Οι Ρουμελιώτες έχουν το πρόβλημα του Κόμελ, ο οποίος έχει θλάση στον ώμο και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ όπως παραδέχθηκε ο Θάνος Μαρούλης: "Το δύσκολο δεκαήμερο πέρασε για εμάς, αλλά τώρα δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς από τις ομάδες που είναι χαμηλότερα στη βαθμολογία κι από κει και πέρα να διεκδικήσουμε την τετράδα ή την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη στα ματς με τον ΠΑΟΚ και την Πάτρα".
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:
Σάββατο 5/3
Λαμίας, 17.30 (Star Κ.Ε.): Λαμία - Απόλλων Καλαμαριάς (διαιτητές Καραμπέτσος - Κουτσής)
Ζηρινείου, 19.00: Κηφισιά - Άρης (Μιχελινάκης - Ρουσάκης)
Ρέντη, 19.00 (Novasports4): Ολυμπιακός - ΕΑ Πατρών (Γεροθόδωρος - Ράπτης)
Αλεξανδρούπολης, 19.00: Εθνικός Αλεξ. - Πανελλήνιος (Γεωργιάδης - Ιωαννίδης)
Κυριακή 6/3
Μίκρας, 18.00: Ηρακλής - Επίκουρος (Αμασιάδης - Δεληκωστίδης)
K. Δευτέρα 7/3
ΠΑΟΚ, 18.00 (Novasports4): ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (Γεωργουλέας - Καραμπαλάσης)
Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...