ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Γιούπι-Γιάγια, Σίτι! *BINTEO*

Γιούπι-Γιάγια, Σίτι!
Μετά από 35 ολόκληρα χρόνια, πανηγύρια ακούγονται κι… απ’ την άλλη μεριά του Μάντσεστερ!

Τη μέρα που η συμπολίτισσα γιόρτασε το πρωτάθλημα, ο Γιάγια Τουρέ έδωσε το Κύπελλο Αγγλίας στη Σίτι (1-0 τη Στόουκ) και επιχειρήματα στους φίλους της να υποστηρίξουν ανοιχτά πλέον πως μπορεί να την αμφισβητήσει! 

Πρώτος τίτλος μετά το μακρινό 1976 (Λιγκ Καπ) για τους «πολίτες» και πρώτο Κύπελλο έπειτα από το 1969! 

 

Μισό γήπεδο, μισές… δουλειές! 

Μια υποψία ότι το παιχνίδι θα ήταν «μονόπαντο» -κακά τα ψέματα- υπήρχε. Ότι θα ήταν όμως και… μονό (σκέτο) δεν χρειάστηκαν ούτε πέντε λεπτά για να αποδειχθεί. Απ’ τη σέντρα κιόλας, η Σίτι έπιασε «απ’ το λαιμό» τη Στόουκ και περιόρισε τα πλάνα της μετάδοσης μόνο στη δική της περιοχή. 

Σουτάροντας, λοιπόν, τόσο έξω από αυτή (Τέβες, Τουρέ), όσο και μέσα (φαλτσαριστό πλασέ Μπαλοτέλι, «σκαστό» σουτ Σίλβα) ανάγκασε τον «ιπτάμενο» Σόρενσεν να… σκάει απ’ τη ζήλια του για το ξεκούραστο μεροκάματο που έβγαζε ο ομόλογός του, Χαρτ. 

Πάνω Του(ρε)! 

Ενδεχομένως οι… τύψεις της Στόουκ -για το παθητικό παιχνίδι του πρώτου μέρους- την έφεραν πιο ζωηρή μετά την ανάπαυλα. Όχι τόσο για να αμφισβητήσει την υπεροχή της Σίτι, αλλά αρκετά για να την «καρδιοχτυπήσει» -στο τετ α τετ του Τζόουνς, που (αν και… κρύος) σταμάτησε ο Χαρτ. 

Κι εκεί που οι «πολίτες» άρχιζαν να φαίνονται (για πρώτη φορά στο ματς) μπλοκαρισμένοι, ήρθε ο Γιάγια Τουρέ να πάρει την κατάσταση πάνω του. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού βρέθηκε εκεί που έπρεπε για να εξαργυρώσει μια απ’ τις «αναμπουμπούλες» στην περιοχή της Στόουκ και να αναγκάσει τον… Σόρενσεν (μάταια όπως αποδείχθηκε) να εγκατασταθεί κι εκείνος στα τελευταία δραματικά λεπτά στην περιοχή της. 

Δείτε το φιλμ του αγώνα 


 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κολάροφ, Λέσκοτ, Κομπανί, Μπάρι (73' Τζόνσον), Ντε Γιονγκ, Γιάγια Τουρέ, Σίλβα (90΄+2΄Βιεϊρά), Μπαλοτέλι, Τέβες (88΄Ζαμπαλέτα) 

Στον πάγκο έμειναν οι: Γκίβεν, Μίλνερ, Τζέκο, Μπογιάτα 

ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ (Τόνι Πιούλις): Σόρενσεν, Γουίλκινσον, Σόουκρος, Χουτ, Γουίλσον, Πέναντ, Γουίλαν, Ντέλαπ (81' Κάριου), Εθέρινγκτον (63' Γουάιτχεντ), Γουόλτερς, Τζόουνς 

Στον πάγκο έμειναν οι: Ντιαό, Νας, Παφ, Κόλινς, Φαγέ 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάρτιν Άτκινσον 
ΓΗΠΕΔΟ: «Γουέμπλεϊ» 

 


szolj hozza: M1-0S 



Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...