ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Κούπερ και Δώνης οι αντι – Φερέιρα

Η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού από το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και συνεχίζεται και στα πλέι οφ, φέρνουν τον Φερέιρα κοντά στην έξοδο της Παιανίας. Κούπερ και Δώνης φέρονται οι υποψήφιοι διάδοχοι!


Μάλιστα δεν είναι κρυφό ότι και ο ίδιος ο Φερέιρα είναι απογοητευμένος από την κατάσταση που έχει συναντήσει στην Παιανία, για αυτό δεν θα πρέπει να αποκλείεται και η οικιοθελής αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν είχαν στο μυαλό τους μέχρι τώρα την απομάκρυνση του Πορτογάλου, αλλά την ενίσχυση του με έναν τεχνικό διευθυντή και έναν γενικό αρχηγό, ωστόσο το γεγονός ότι ο πορτογάλος δείχνει να χάνει τα ερείσματα του στα αποδυτήρια αναγκάζει την διοίκηση να ερευνήσει τις εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που δεν ανατρέψει την κατάσταση ο πορτογάλος.
Η πρώτη επιλογή είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά, ενώ έχει γίνει και μια πρώτη κουβέντα με τον μάνατζερ του. ο Κούπερ θέλει Παναθηναϊκό με τα χίλια και για αυτό η περίπτωση του προκρίνεται, παρόλο που είναι ένας από τους ακριβούς προπονητές.
Η άλλη περίπτωση που συζητιέται είναι αυτή του Γιώργου Δώνη που γνωρίζει καλά τα τεκταινόμενα στην Παιανία, ενώ η πορεία του σε Λάρισα και Ατρόμητο δείχνει ότι είναι ένας καλός προπονητής που έχει αρκετούς θαυμαστές αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό.
Ωστόσο όλα θα κριθούν μετά το τέλος των πλέι οφ, οπού ο Παναθηναϊκός θα γνωρίζει την διοργάνωση στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά.  
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...