ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

«Να σώσουμε την παρτίδα»

«Να σώσουμε την παρτίδα»
Μέλος του νέου διοικητικού σχήματος που θα έχει τα «ηνία» στον Ηρακλή θα είναι ο Βασίλης Χατζηπαναγής, όπως δήλωσε ο ίδιος στηSportday. 

Τον υπέρ πάντων αγώνα για να διατηρηθεί ο Ηρακλής στη Σούπερ Λίγκα αναμένεται να ξεκινήσει από τη Δευτέρα το νέο διοικητικό σχήμα, που προέκυψε μετά την παραίτηση της διοίκησης του Γιάννη Τάκη, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε το Σάββατο στα γραφεία της Μίκρας. Ενεργό ρόλο θα έχει ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο οποίος μιλώντας στη Sportday για την απόφασή του αυτή, ανέφερε: 

«Θα μπούμε στο νέο διοικητικό σχήμα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν. Μήπως και σώσουμε την παρτίδα. Είμαστε αισιόδοξοι, γι' αυτόν τον λόγο και δημιουργήσαμε την επιτροπή με ανθρώπους που αγαπούν τον σύλλογο. Από την προσεχή Δευτέρα, όταν κι αναμένεται να επισημοποιηθεί το νέο διοικητικό σχήμα, θα τρέξουμε όσο μπορούμε για να δώσουμε λύσεις. Είμαστε μια επιτροπή σωτηρίας, αυτό θέλω να τονιστεί. Θα πάμε στην ΕΠΟ κι όπου χρειαστεί». 

Στο νέο διοικητικό σχήμα, μαζί με τον «Βάσια», θα είναι ο βετεράνος παίκτης της ομάδας Λάκης Παπαϊωάννου, ο πρώην παίκτης και προπονητής του Ηρακλή Σάββας Κωφίδης, ο πρώην παράγοντας της ομάδας Νίκος Φιλιππιάδης, ο νομικός Αλέξης Αδαμίδης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Γωγάκος και ο αντιδήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Μιχάλης Γεράνης. Μαζί τους αναμένεται να βοηθήσουν, μια και η υλοποίηση του στόχου είναι δύσκολη, και οι Τουμπόγλου, Ποντίκης, Μαργαρίτης, Λιακάκος, Αρταβάνης, Υψηλάντης, Αϊδινίου και Πατέλης. 

«Αν χρειαστεί, θα μείνουμε και μία εβδομάδα στην Αθήνα για να συναντηθούμε με όλους όσοι μπορούν να μας βοηθήσουν στον δίκαιο αγώνα που κάνουμε. Σήμερα (σ.σ.: χθες) έγινε ο συντονισμός της προσπάθειας που θα καταβάλουμε και από την παρουσία στη Μίκρα φάνηκε ότι ο Ηρακλής είναι ενωμένος. Δεν θα αρκεστούμε στη συνάντηση με τον κ. Πιλάβιο. Ηδη έγιναν συναντήσεις με πολιτικούς και θα ακολουθήσουν κι άλλες» υποστήριξε με δηλώσεις του στη Sportday ο Αλέξης Αδαμίδης, ο δικηγόρος που αναμένεται να μπει στη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...