ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Απέρριψε τον Σουάρες η Τότεναμ!

Οι ικανότητες του Λουίς Σουάρες πριν μετακομίσει στο Λίβερπουλ φαίνεται ότι δεν ήταν γνωστές σε όλους, καθώς όπως αποκάλυψε ο Χάρι Ρέντναπ οι σκάουτς της Τότεναμ τον απέρριψαν τον περασμένο Ιανουάριο!


Ο Χάρι Ρέντναπ αποκάλυψε ότι μία από τις λύσεις που εξέτασε τον περασμένο Ιανουάριο για την επιθετική γραμμή της ομάδας ήταν ο Λουίς Σουάρες, όμως οι σκάουτς της Τότεναμ τον απέρριψαν! Ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε πριν από το παιχνίδι της ομάδας του με τη Λίβερπουλ, που θα κρίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο στην Αγγλία, ότι οι σκάουτς του συλλόγου, αφού παρακολούθησαν αρκετές φορές τον Ουρουγουανό, έκριναν ότι δεν θα ήταν σε θέση να βοηθήσει, καθώς το στιλ παιχνιδιού του είναι παρόμοιο με εκείνο του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ.
Ο 24χρονος επιθετικός, για τον οποίο η Λίβερπουλ δαπάνησε περισσότερα από 24 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από τον Άγιαξ τον περασμένο Ιανουάριο, έχει καταφέρει να δείξει δείγματα του ταλέντου του στο «Άνφιλντ». Ο Σουάρες έχει καταφέρει να πετύχει 4 γκολ και να μοιράσει 5 ασίστ σε 11 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής, δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στους «κόκκινους», ενώ από τις δηλώσεις του Ρέντναπ φαίνεται ότι μετάνιωσε που δεν κινήθηκε για την απόκτησή του…
«Μου είπαν ότι είναι σαν τον Ράφα (Φαν ντερ Φάαρτ) και δεν μπορώ να έχω στην ομάδα και τους δύο. Θα είχα δύο παίκτες που τους αρέσει να παίζουν εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα. Ψάχναμε κάποιον που να μπορεί να αγωνιστεί μπροστά από τον Ράφα. Έλεγαν ότι ο Σουάρες δεν μπορεί να παίξει μπροστά, όμως το έκανε μόνος του τις προάλλες (στο παιχνίδι με τη Φούλαμ) και ήταν φανταστικός», ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού της Τότεναμ.
Η Λίβερπουλ έχει καταφέρει να... σκαρφαλώσει στην 5η θέση της βαθμολογίας κάνοντας εξαιρετικό δεύτερο γύρο και αν κερδίσει την Τότεναμ την προσεχή Κυριακή (15/05) στο «Άνφιλντ» εξασφαλίζει την παρουσία της στο Europa League της επόμενης σεζόν.
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...