ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Με Σκόκο για την νίκη!

Με Σκόκο για την νίκη!
Μπορεί να μην έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στην αρχική 11άδα της ΑΕΚ, ωστόσο, η παρουσία του στην αποστολή και το ενδεχόμενο συμμετοχής του κατά τη διάρκεια του αγώνα, δίνει μεγάλη αισιοδοξία ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ. 

Η Ένωση θέλει απόψε κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» να πάρει τη νίκη έτσι ώστε να πάει στο δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα με πλεονέκτημα. 

«Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε αύριο (σ.σ.: σήμερα) για να πάμε στην Τούμπα με καλύτερη ψυχολογία, ώστε να πάρουμε και εκεί το αποτέλεσμα που θέλουμε και έτσι να έχουμε πολλές πιθανότητες να τερματίσουμε πρώτοι», τόνισε χθες στους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ στη χθεσινή προπόνηση. 

«Κάνατε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το ίδιο θέλω να κάνετε και με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να συνεχίσουμε εξίσου δυνατά και ενωμένοι. Αν κερδίσουμε, θα είμαστε πάλι πρώτοι και θα μεταφέρουμε την πίεση για το επόμενο παιχνίδι στον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι γιατί είστε όλοι σε πολύ καλή κατάσταση και τα δίνετε όλα στο φινάλε της σεζόν, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σας πάρω όλους στην αποστολή», κατέληξε στην ομιλία του στους παίκτες. 

Η πιθανή ενδεκάδα… 
Το μεγαλύτερο ενδεχόμενο είναι ο Νάτσο Σκόκο να μην ξεκινήσει στην 11άδα την ΑΕΚ λόγω της μεγάλης του απουσίας από τους αγώνες της ομάδας. Ο Αργεντινός –πάντως- θα χρησιμοποιηθεί στην εξέλιξη του αγώνα. 

Έτσι, έχοντας ως δεδομένο και το καλό πρόσωπο που είχε η ΑΕΚ στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην 11άδα. 

Ο Σάχα θα συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια. Η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Γεωργέα, Δέλλα, Μανωλά και Καράμπελα. Ο Ντιόπ θα διατηρήσει το πόστο τού αμυντικού χαφ, με τον Μάκο να αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα μετά τις «ανάσες» που πήρε κόντρα στο «τριφύλλι». 

Για την άλλη θέση στη μεσαία γραμμή μάχονται οι Μίτσελ και Λαγός. Στην κορυφή του ρόμβου αναμένεται να συνεχίσει ο Καφές, Στην επίθεση ο Λεονάρντο θα διατηρήσει τη θέση του στην επίθεση, ενώ αναμένεται να επαναφέρει τον Μπαχά, με δεδομένο ότι ο «Ζορό» έρχεται και από το αυτογκόλ στο τελευταίο του ματς.



Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...