ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Κοντοές, Ιγκλέσιας οι πρώτοι!

Η ΑΕΚ προχωράει στην στελέχωση του ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα ανακοινώσει σύντομα την προσθήκη του Γιάννη Κοντοέ και του Βάλτερ Ιγκλέσιας της Λάρισας.




Μικρή διαφορά στο οικονομικό φέρεται να υπήρξε στο ραντεβού του Γιάννη Κοντοέ με την ΑΕΚ, διαφορά που ωστόσο μπορεί να γεφυρωθεί απόλυτα με δεδομένη την διάθεση και των δυο πλευρών. Έτσι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η συμφωνία.
Ο Γιάννης Κοντοές που μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο θα κλείσει με ένα συμβόλαιο περίπου στις 200.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο η Ένωση προσπαθεί να κρατήσει όσο πιο χαμηλά μπορεί το κόστος του συμβολαίου, σύμφωνα με την «Sportday».
Στην περίπτωση του Βάλτερ Ιγκλέσιας, η Ένωση είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει  από τα Χριστούγεννα με την Λάρισα να επιθυμεί την παραμονή του παίκτη για να την ενισχύσει στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Ωστόσο η ΑΕΚ ήρθε πλέον σε συμφωνία με τον παίκτη για συμβόλαιο με απολαβές 220.000 ευρώ, που θα ανακοινωθεί μετά το πέρας των πλέι οφ. Η Λάρισα συζητούσε έτσι και αλλιώς την παραχώρηση του παίκτη, ωστόσο ο υποβιβασμός της σε συνδυασμό με τις οφειλές της προς τον παίκτη άνοιξαν τον δρόμο για την Ένωση.    
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...