ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Να μείνει ζωντανός…

Να μείνει ζωντανός…
Τη νίκη ψάχνει σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (20:30, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6), για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης των πλέι οφ. Με απουσίες οι «πράσινοι» στο χώρο του κέντρου, τον Λουίς Γκαρσία και πάλι βασικό, αλλά και τον Δημήτρη Γόντικα παρόντα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. 

Σε θέση «οδηγού» θέλει να βρεθεί και πάλι ο Παναθηναϊκός, μετά τα δύο κολλητά ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στη μάχη για την πρώτη θέση των πλέι οφ, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν. Οι «πράσινοι» μπήκαν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα με προβάδισμα δύο βαθμών από την ΑΕΚ και τριών από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου, αλλά ή ήττα στην Τούμπα και η ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με την «Ένωση» τον άφησαν στην τρίτη θέση, με αποτέλεσμα να κυνηγά. Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλίας αποτελεί ουσιαστικά μονόδρομο, αφού με νίκη θα περάσει τουλάχιστον δεύτερος, σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση, ενώ με νέα απώλεια βαθμών είναι πιθανό να βρεθεί μέχρι και στο -5. 

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κάθε άλλο παρά εύκολη αποστολή έχει σήμερα, αφού δεν θα έχει διάθεσή του δύο σημαντικά «κλειδιά» στο χώρο του κέντρου. Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνης έμειναν εκτός αποστολής από τον Πορτογάλο, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός των δύο προαναφερθέντων, εκτός μάχης έχουν τεθεί τόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο Νίκος Σπυρόπουλος, μεγαλώνοντας τον «πονοκέφαλο» του τεχνικού του «τριφυλλιού». 

Με Γκαρσία βασικό 

Εκτός όμως από απώλειες, ο Φερέιρα μετράει και επιστροφές, αφού ο Σεμπάστιαν Λέτο εξέτισε την ποινή τιμωρίας των δύο αγωνιστικών και επιστρέφει στο βασικό σχήμα, παίρνοντας τη θέση του στα αριστερά. Ο Αργεντινός θα πλαισιώσει τον Τζιμπρίλ Σισέ στην επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού, με τους Σωτήρη Νίνη και Λουίς Γκαρσία να διεκδικούν τη θέση στα δεξιά. Όποιος από τους δύο δεν προτιμηθεί για την επιθετική τριπλέτα, θα μετακινηθεί στα χαφ, δίπλα στον Καραγκούνη και μπροστά από τον Σιμάο, οι οποίοι θα είναι οι αντικαταστάτες των Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο αντίστοιχα. Η αμυντική τετράδα, η οποία αναμένεται να είναι η ίδια με αυτή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, θα αποτελείται από τους Βύντρα δεξιά, Καντέ αριστερά και Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι στο κέντρο. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Τζόρβας. 

Στον Βόλο θα μεταβεί σήμερα και ο Δημήτρης Γόντικας, μαζί με τα στελέχη της ΠΑΕ Βαγγέλη Πέτσο και Στέφανο Ησαΐα. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού θέλει να διασφαλίσει ότι θα επαναληφθούν τα ακραία φαινόμενα που συνέβησαν στον αγώνα του πρωταθλήματος. 



Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...