ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Μέλμπεργκ: «Ακόμα καλύτερα του χρόνου»

Μέλμπεργκ: «Ακόμα καλύτερα του χρόνου»Την πεποίθησή του ότι του χρόνου ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει καλύτερη πορεία από τη φετινή εξέφρασε ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός αμυντικός στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Τάσο Παπάζογλου.

Αναλυτικότερα όσα είπε ο σέντερ μπακ των Πειραιωτών στην εφημερίδα “Γαύρος”:

Για τη σεζόν που πέρασε: 
«Σίγουρα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα. Πρώτος στόχος μας ήταν το πρωτάθλημα αλλά μπορούσαμε να πάμε ψηλά και στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε και το Κύπελλο Ελλάδας. Για την επόμενη χρονιά θα δουλέψουμε όλοι μαζί από την αρχή και θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ακόμα καλύτερα για μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός: 
«Ήταν από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου η φιέστα και θέλω να την ξαναζήσω. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολο το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να το πιστεύουμε αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδες που μας δημιούργησαν φέτος προβλήματα. Οπότε δεν ήταν εύκολο».

Για τον Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος αποτελεί μέλλον του Ολυμπιακού: 
«Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που το λίγο διάστημα που τον έζησα στις προπονήσεις, είδα ότι έχει το πάθος να διακριθεί και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Είναι νεαρός και δικαιολογημένα έχει το άγχος. Κι εγώ όταν είχα πάει στην Ισπανία και μετά στην Αγγλία, είχα τρακ γιατί ήθελα να αποδείξω πράγματα. Θα είμαι δίπλα στον Παπάζογλου πάντως, σε ότι χρειαστεί. Θα τον βοηθήσω γιατί πραγματικά είναι ένα παιδί που δείχνει ότι θέλει να μείνει στην ομάδα».
Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...