ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Παναθηναϊκός-Πάοκ 1-0

Πελάτες του Βύντρα! (video & photos)
Τη δική του παράδοση απέναντι στον ΠΑΟΚ δημιουργεί ο Λουκάς Βύντρα. Χάρη σε δικό του γκολ (20'), ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο του «δικεφάλου» του βορρά και ξεπέρασε έναν σημαντικό... σκόπελο, παρά το γεγονός ότι η απόδοσή του κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Πολύ μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι. Ξανά μακριά από τον καλό της εαυτό η ομάδα του Δερμιτζάκη.

Οι πολλές απουσίες βασικών παικτών του (Λέτο, Νίνης, Γκοβού) ανάγκασαν τον Νίκο Νιόπλια να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές, με σημαντικότερη αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που λόγω τραυματισμού δεν είχε αγωνιστεί ξανά φέτος. Αναφορικά με την "πράσινη" άμυνα δεν άλλαξε κάτι με τους Σπυρόπουλο, Βύντρα στα άκρα και τους Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνης ήταν τα αμυντικά χαφ και πιο μπροστά τους σε ρόλ επιτελικού μέσου ο Καραγκούνης. Λουίς Γκαρσία και Χριστοδουλόπουλος στα άκρα της επίθεσης, στην κορυφή της οποίας ήταν ο Σισέ.

Στην απέναντι πλευρά, ο Παύλος Δερμιτζάκης με το γνώριμο σύστημα 4-2-3-1 είχε πίσω από τον προωθημένο Μουσλίμοβιτς τους Σαλπιγγίδη (δεξιά), Ιβιτς (κέντρο) και Βιεϊρίνια (αριστερά). Αμυντικά χαφ οι γνωστοί Πάμπλο Γκαρσία και Βιτόλο ενώ την άμυνα συνέθεταν οι πουσαϊντί, Σακελλαρίου, Μαλεζάς και ο αρχηγός του "δικέφαλου του Βορρά", Πάμπλο Κοντρέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...