ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Η κίνηση του Ερνέστο Βαλβέρδε να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στα Πηγάδια τον Ούρκο Πάρντο μόνο ξαφνική δεν ήταν, αφού ο Βάσκος κοιτάζει και το μέλλον! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη λίστα με γκολκίπερ, όμως πριν παρθεί κάποια απόφαση, η τεχνική ηγεσία θέλει να διαπιστώσει τις δυνατότητες του Βέλγου πορτιέρο.

Κόντρα στην Ξάνθη είχε καλή παρουσία σε γενικές γραμμές, αν και κάποια λάθη χάλασαν την εικόνα του. Ο Πάρντο πάντως θα πάρει ευκαιρίες και από τον ίδιο εξαρτάται αν θα πείσει τον Βαλβέρδε. Οι πληροφορίες λένε για συμμετοχή ακόμα και κόντρα στον Άρη!

Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν τσεκάρουν ήδη άλλους τερματοφύλακες, ο Κοβάσεβιτς σε συνεργασία με τον Βάσκο τεχνικό έχουν ήδη στα υπόψη κάποιους γκολκίπερ από το εξωτερικό, όμως υπάρχει και μια περίπτωση που μόνο στα ψιλά δεν περνά… Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν Έλληνες στην ομάδα, και ο Μιχάλης Σηφάκης αρέσει αρκετά, γι’ αυτό και συχνά – πυκνά το βλέμμα είναι στη Θεσσαλονίκη.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ.(ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ 100% ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...