ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ανετα και απλά

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την Ξάνθη, όπου επικράτησε με 3-0 της τοπικής Skoda. Οι "ερυθρόλευκοι" με την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους, παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Ο Ριέρα στο 16' άνοιξε το σκορ, ο Τοροσίδης στο 53' διπλασίασε τα γκολ των "ερυθρολεύκων" και ο Φετφατζίδης στο 75' έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το δοκάρι που είχε ο Κατόνγκο στο 51' λίγα δευτερόλεπτα πριν γίνει το 0-2 από τον Τοροσίδη και "τελειώσει" το ματς...

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τη 14η του νίκη σε 22 επισκέψεις στην Ξάνθη και τέταρτη συνεχόμενη στα Πηγάδια και με το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε επικεφαλής της κούρσας του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν απλά και σωστό ποδόσφαιρο και δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να κάμψουν την αντίσταση της Skoda Ξάνθης, η οποία γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα φέτος και τρίτη συνολικά.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε από το πρώτο λεπτό έδειξαν ότι θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης και με εξαίρεση δύο φάσεις -μία στις καθυτερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μαρσελίνιο και μία στο 51' όταν ο Κατόνγκο "σημάδεψε" το δοκάρι του Πάρντο, δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...