ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Αν έχεις Τέβες... πάρε πρωτάθλημα!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμη μία φορά τον Κάρλος Τέβες, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, η Σίτι επικράτησε πολύ δύσκολα της Μπλάκπουλ,που σαφώς και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, με 2-1, ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας και πλησίασε την Τσέλσι στους 2 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως από τη μία ο Χαρτ και από την άλλη η δυστοκία τους, δεν τους το επέτρεψαν. Οι «Πολίτες» εμφανίστηκαν χωρίς φαντασία και με μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία της Μπλάκπουλ κυρίως με μακρινές μπαλιές και σουτ, όμως ακόμη και αυτές οι απόπειρες ήταν λιγοστές.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πέτυχε μεγάλη νίκη με την οποία αναρριχήθηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, μόλις 2 πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι και φάνηκε ότι μπορεί να στηριχθεί στην ατομική ικανότητα ορισμένων παικτών, όμως είναι άγνωστο για πόσο ακόμη θα συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, η Μπλάκπουλ που έδειξε για ακόμη μία φορά ότι έχει θέση στην κατηγορία, έμεινε στους 10 βαθμούς και τη 10η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...