ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κούπερ: «Νιώθω ντροπή»


ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ. «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ».Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Έκτορ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, είπε τα πράγματα με το όνομα τους, δήλωσε ντροπιασμένος από το τελικό σκορ και έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων των «κίτρινων».

« Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό μας μέσα στη βροχή. Είμαστε μια ομάδα που δεν λειτούργησε τίποτα. Το πρώτο που νιώθω είναι ντροπή εκ μέρους της ομάδας για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και μέχρι το δεύτερο γκολ είχαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Μετά το 2-0 χάσαμε τα πάντα. Κυνηγούσαμε την μπάλα κυνηγούσαμε το σκορ, κυνηγούσαμε την ΑΕΚ. Να μιλήσουμε με τους παίκτες σήμερα το βράδυ για τα λάθη μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι σφαλιάρες και πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας και να βελτιωθούμε. Δεν κάναμε τίποτα σωστό ούτε και εγώ ακόμα. Αυτό που θέλω είναι να δω είναι την θετική πλευρά και να ξανά γίνουμε και πάλι ομάδα.Σήμερα το επαναλαμβάνω δεν λειτούργησε τίποτα.

Δεν κάναμε καμία σωστή ενέργεια. Για την ακρίβεια κάναμε πράγματα που συνήθως δεν τα κάνουμε και όταν γίνεται κόντρα σε μία ομάδα με καλούς παίκτες και το πληρώσαμε. Τώρα όσο χρόνο έχουμε, θα προσπαθήσουμε να τον εκμεταλλευτούμε. Γι' αυτό μίλησα ήδη με την ομάδα μου από αύριο θα πρέπει να σκεφτόμαστε την Λεβερκούζεν και πρέπει να εξοικονομήσουμε ώρες. Απ' ότι φαίνεται ο Τσέζαρεκ δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε.

Πρέπει να γνωρίσω ότι όταν ένα παίκτης παίρνει ευκαιρία σε μία κακή στιγμή της ομάδας, αυτό είναι κόντρα στον ποδοσφαιριστή. Σήμερα ότι αξιολόγηση και να κάνουμε είναι αρνητική. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα. Να σηκώσουμε κεφάλι. Σήμερα είναι μέρα ντροπής και πρέπει να επισπεύσουμε την αποκατάστασή μας.

Όσοι είχαμε συμμετοχή στο σημερινό θέμα πρέπει να βγάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να επανορθώσουμε. Αν κάποιος πιστεύει ότι σήμερα δεν έκανε λάθος, δεν καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε μία ομάδα. Έχει να κάνει με τη δύναμη που έχει κάθε ποδοσφαιριστής. Πρέπει να επιζήσει όλη η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...