ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Τέλος και ο Δερμιτζάκης...

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει τον τρίτο του προπονητή στη φετινή σεζόν. Ο 41χρονος τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για τα άτυχα αποτελέσματα της ομάδας και από τα ξημερώματα της Κυριακής βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν έχασε λεπτό και μόλις η αποστολή επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε με τον Δερμιτζάκη. Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να λυθεί η συνεργασία συναινετικά και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο, είναι η ανακοίνωση.

Στο "δικέφαλο" θέλουν ο επόμενος προπονητής να είναι ξένος και με εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα. Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν χρόνο για χάσιμο και η αναζήτηση έχει ξεκινήσει από τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Μάλιστα τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη ακουστεί και σε ανάμεσα σε αυτά δεσπόζει αυτό του Οτο Ρεχάγκελ, του πρώην τεχνικού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης φεύγει από τον ΠΑΟΚ, όντας αήττητος στην Ευρώπη, ωστόσο στο πρωτάθλημα δεν τα πήγε το ίδιο καλά. Ο δικέφαλος στο Europa League είναι πρώτος στον 4ο όμιλο με τέσσερις βαθμούς, ενώ στη Σούπερ Λιγκ 14ος με μόλις πέντε βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...