ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Σάμπα στο «Σαν Σίρο»!

Ο Πάτο σκόραρε δις στην επιστροφή του στη δράση, ο Ρομπίνιο πέτυχε το πρώτο γκολ ως «ροσονέρο» και η Μίλαν (3-1 την Κιέβο) ανέβηκε στην κορυφή της Serie A.
Κατά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδων, ο Πάτο σκόραρε σε δύο φιλικά παιχνίδια της Βραζιλίας επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του και υποσχέθηκε γκολ και στον αγώνα των Μιλανέζων με την Κιέβο. Κράτησε την υπόσχεση του, τελικά, καθώς σκόραρε δύο φορές, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 3-1 και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω με ένα ματς περισσότερο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 18' με σουτ στην κίνηση μετά από μπαλιά του Ιμπραΐμοβιτς και στο 30' έκανε το 2-0, ξανά από πάσα του Σουηδού. Στη συνέχεια η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι έριξε τον ρυθμό της και στο 70' η Κιέβο μπήκε ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, καθώς ο Πελισιέ έκανε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Ιμπραΐμοβιτς και άλλαξε πορεία για το 2-1.
Τέσσερα λεπτά μετά οι Βερονέζοι άγγιξαν την ισοφάριση με τον Φερνάντες, αλλά τελικά η Μίλαν ήταν αυτή που σκόραρε ξανά, στο 93', με τον Ρομπίνιο να βγαίνει τετ α τετ και να αποφεύγει και τον Σορεντίνο, γράφοντας το τελικό 3-1 με το πρώτο του γκολ ως «ροσονέρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...