ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Φρένο στη Βαλένθια η Μπάρτσα

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να βάλει φρένο στην πορεία της Βαλένθια. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 των Νυχτερίδων στο «Καμπ Νου» φτάνοντας τους 16 βαθμούς.
Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα στην 7η αγωνιστική της Primera Division μετά την ισοπαλία με τη Μαγιόρκα (1-1) πριν από τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Οι Μπλαουγκράνα είχαν να λύσουν δύσκολο τεστ, καθώς εντιμετώπιζαν την πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος Βαλένθια, το οποίο έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν στο 38' ο Πάμπλο Ερνάντεθ έκανε το 0-1 παγώνοντας το «Καμπ Νου».

Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο μέρος, όμως στο ξεκίνημα του δευτέρου (47') ο Ινιέστα μετά από κάθετη του Τσάβι πλάσαρε τον Σάντσεθ για το 1-1. Στο 63' ο Κάρλες Πουγιόλ με κεφαλιά έδωσε τη λύση διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, ενώ ο Νταβίντ Βίγια δεν κατάφερε να σκοράρει σε βάρος της πρώην ομάδας του χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Το σύνολο του Γκουαρντιόλα έφτασε τους 16 βαθμούς, φτάνοντας αυτήν του Ουνάι Εμερι, που γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...