ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Την έσωσαν τα... δοκάρια

Την έσωσαν τα... δοκάρια
Η Ίντερ μπορεί να επικράτησε με το ευρύ 5-2 της Πάρμα, όμως σε καμία περίπτωση η εμφάνισή της δεν ικανοποίησε, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και είχαν δύο δοκάρια. Δυνατό ξεκίνημα για Πάρμα

Η Πάρμα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε με προβολή του Κρέσπο από κοντά μόλις στο 4’ και συνέχισε να πιέζει τους γηπεδούχους και να χάνει 2-3 καλές ευκαιρίες. Με τον Ετό στις εξέδρες, λόγω της τιμωρίας του, Όλα έδειχναν ότι οδεύουμε σε μία ακόμη αποτυχία για την Ίντερ, οι παίκτες της οποίας φαινόταν να βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου… Όλα αυτά μέχρι το 18’, όταν ο Στάνκοβιτς επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο σώμα αντιπάλου και κατέληξε στα δίχτυα των «Παρμέτσι». Στιγμές αργότερα, σε μία φάση καρμπόν, ο Σέρβος πέτυχε και δεύτερο τέρμα για να δώσει μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό το προβάδισμα στην ομάδα του!

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «Νερατζουρι» πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα στο 23’ με κοντινή προβολή του Καμπιάσο και έδειχναν να ελέγχουν το ρυθμό. Στο 36’, όμως, μετά από αλλεπάλληλα λάθη των παικτών του Μπενίτεθ, ο Κρέσπο βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι, ενώ ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με τον Καστελάτσι να εξουδετερώνει την κεφαλιά του και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 3-2 υπέρ των Μιλανέζων.

Τυχερή στο δέυτερο μέρος

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν και να έχουν συνολικά δύο δοκάρια, αρχικά με τον Άντζελο στο 53’ και στη συνέχεια με τον Κρέσπο στο 73’, με τον Αργεντίνο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 47’. Ο Μότα από κοντά έκανε το 4-2 στο 72’, ενώ το σκορ έκλεισε ο Στάνκοβιτς στο 74’, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και έκανε, μαζί με τον Μπιαμπιανί τη διαφορά για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, η οποία έφτασε τους 26 βαθμούς και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...