ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Πλήγμα με Ριέρα

Εκτός για δύο βδομάδες ο Ριέρα Για περίπου δυο εβδομάδες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Άλμπερτ Ριέρα.
Ο Ισπανός αριστερός χαφ των "ερυθρολεύκων" υπέστη θλάση στον δεξιό προσαγωγό και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Ριέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού αν το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.

Παράλληλα, τέσσερις εβδομάδες θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων και ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ενώ δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος χτύπησε στη φτέρνα. Ο Βασίλης Τοροσίδης αναμένεται να επιστρέψει στο ματς με την Καβάλα, ενώ αυξημένες είναι οι πιθανότητες και για τον Μέλμπεργκ. Αρκετά δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Ραούλ Μπράβο, καθώς ο Ισπανός θα χάσει και το ματς με τους "αργοναύτες".

Οι "ερυθρόλευκοι" προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το ντέρμπι με την ΑΕΚ και στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την Καβάλα την επόμενη αγωνιστική. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου. Στο λιμάνι δε θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο ήττας από τους "αργοναύτες", που θα τους φέρει πίσω στη "μάχη" του εφετινού τίτλου. Η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, καθώς την Κυριακή οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...