ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι η Τότεναμ

Ο Νοέμβριος είναι αναμφισβήτητα ο μήνας της. Η Τότεναμ απέδειξε στο ματς με την Λίβερπουλ πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει ακόμη μια μεγάλη νίκη με 2-1, την τρίτη συνεχόμενη απέναντι στους «κόκκινους» με προπονητή τον Χάρι Ρέντναπ.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες με την Λίβερπουλ να επικρατεί στο πρώτο και να καταφέρνει στο 42’ λεπτό να ανοίξει το σκορ με σουτ του Σκρτελ. Τα «σπιρούνια» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, άγγιξαν την ισοφάριση στην φάση του 59΄ όταν ο Ντεφόε αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι αλλά έφεραν το ματς στα ίσια στο 66’. Ο Μόντριτς μπήκε από αριστερά, γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή και εκεί πάλι ο Σκρτελ με προβολή την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, το λάθος των Κυργιάκου και Κοντσέλσκι εκμεταλλεύτηκε ο Λένον που έκανε το 2-1 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Με το πόδι πατημένο στο γκάζι η Τότεναμ
Η Τότεναμ σκαρφάλωσε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, έφτασε στους 25 βαθμούς και στην πέμπτη θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ):
Γκόμεζ, Γκαλάς, Χάτον, Ασού Εκότο, Καμπούλ (36’ Μπασόνγκ), Μπέιλ, Λένον, Μόντριτς, Παλάσιος, Κράουτς, Φαν ντε Φάαρτ (12’ Ντεφόε,90’+2 Σάντρο)
Λίβερπουλ (Ρόι Χότζον): Ρέινα, Γκάραχερ (87’ Κυργιάκος), Κοντσέσκι, Τζόνσον, Σκρτελ, Μάξι Ροντρίγκεζ, Λούκας, Μεϊρέλες, Κάουτ, Ν’Γκονγκ (74’ Φάμπιο Αουρέλιο), Τόρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...