ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ατματζίδης: «Μεγάλος ο Χιμένεθ»

Για το χθεσινό ντέρμπι μίλησε ο Ηλίας Ατματζίδης
ΑΕΚ χρειάζεται μεγάλους παίκτες.

Ο πρώην τερματοφύλακας της «Ένωσης» μίλησε στον Sentra FM 103,3:

Για τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Το ότι κερδίζει τα ντέρμπι δεν λέει τίποτα, αλλά λέει και πολλά. Είναι θετικό για τον κόσμο, αλλά και το πρεστίζ της ομάδας που κερδίζει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι το ρόστερ δεν είναι το καλύτερο για μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Όμως είναι θετικό πως τα παιδιά με κόντρα τις προβλέψεις κερδίσανε δύο ντέρμπι. Είναι σημαντικές νίκες, γιατί αποκτούν καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ είχε δύναμη και πάθος αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, αλλά η Ένωση με την παρουσία του κόσμου πήρε ένα σημαντικό ντέρμπι, ωστόσο δεν έχει διάρκεια. Δεν μπορεί να έχει βλέψεις για πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι μεγάλη η χαρά και η περηφάνια των παικτών που κέρδισαν τον Ολυμπιακό που έχει καλύτερο ρόστερ από την ΑΕΚ».

Για τη βελτίωση του τρόπου που αγωνίζεται η Ένωση: «Την έχουμε δει την ομάδα και πλήρη, αλλά δεν είδαμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Με την έλευση του Χιμένεθ περιμένουμε κάτι καλό, αλλά είναι νωρίς να δούμε αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Χρειάζεται χρόνο ο νέος προπονητής. Του έχω εμπιστοσύνη γιατί είναι μεγάλος προπονητής».

Για τις μεταγραφές που χρειάζεται η ΑΕΚ: «Αν πάρουμε παίκτες που κάνουν τη διαφορά, καλώς να έρθουν. Η ΑΕΚ χρειάζεται παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχει. Δεν είναι δικός μου ρόλος να μιλήσω για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται παίκτες. Η ΑΕΚ χρειάζεται μεγάλους και καλούς παίκτες».

Για τον Γιάννη Αραμπατζή: «Άρπαξε την ευκαιρία, ήταν καλός, σταθερός, ήρεμος κι έδωσε σιγουριά στην ομάδα. Μπορεί να υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ, αλλά πρέπει να βελτιωθεί στην τεχνική με τα πόδια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...