ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Γκέκος: «Σπουδαία η νίκη μας»

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το Περιστέρι είχε αυτοπεποίθηση. Έπρεπε να παλέψουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα με σκληρή έδρα και έμπειρο προπονητή. Γι’ αυτό η νίκη μας ήταν σπουδαία. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αμυντικά. Στο δεύτερο πιέσαμε και πήραμε αυτοπεποίθηση από την άμυνα. Σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς του Περιστερίου κάνοντας μόλις τέσσερα λάθη. Σταματήσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ και νομίζω ότι πήραμε μια νίκη την οποία αξίζαμε. Έστω κι αν κρίθηκε στις λεπτομέρειες το ματς», τόνισεο έμπειρος κόουτς.

Στη συνέχεια έκανε ειδική μνεία στον Δήμο Ντικούδη: «Ο Δήμος είναι ένας αθλητής που μας έχει δώσει ύψος, βάθος ποιότητα και εμπειρία. Δεν συνηθίζω να μιλάω για τους παίκτες μου. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά όλη την εβδομάδα. Αν παίζουμε άμυνα όπως στο πρώτο ημίχρονο δεν έχουμε τύχη. Αν πάλι παίζουμε όπως στο δεύτερο μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στους φίλους της ΑΕΚ που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που βρέθηκε στο γήπεδο και μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη», σχολίσε.

Πεδουλάκης: «Tο χάσαμε μέσα από τα χέρια μας...»

Από την πλευρά του ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε: «Έτσι όπως πήγαινε το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να είναι στο πόντο. Στα δύσκολα σε βοηθά η άμυνα και η αποφυγή του εύκολου καλαθιού. Ο Σκοτ βγήκε με πέντε φάουλ και o Παπανικολάου ήταν σε κακή μέρα. Είναι δύο βασικά επιθετικά μας “όπλα” και μας… στοίχισαν. Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας, αλλά είχαμε εμπειρία και δεν ανταποκριθήκαμε σωστά. Πηγαίνοντας στην παράταση η ΑΕΚ είχε καλύτερη ψυχολογία. Στις 3-4 κρίσιμες φάσεις κάναμε “εγκλήματα”. Μετά τη νίκη στο Αλεξάνδρειο δεν κάναμε κάποια σημαντικά πράγματα. Πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Η ευθύνη βαραίνει όλους».

Ο εξαιρετικός Δήμος Ντικούδης τόνισε: «Σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς όπου δεν εμφανιστήκαμε στο παρκέ προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να πάρουμε σήμερα τη νίκη. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου που βρήκε το σθένος να γυρίσει το ματς. Αυτή η νίκη μας δίνει τόνωση για τη συνέχεια. Είμαστε μια ομάδα που όταν παίζει συγκεντρωμένη μπορεί να κερδίζει παντού. Αυτό κάναμε σήμερα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Ερωτηθείς για την προσωπική του παρουσία τόσο σήμερα, όσο και συνολικότερα τη φετινή σεζόν: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη από την ομάδα και τον προπονητή. Δουλεύω σκληρά καθημερινά. Το ζητούμενο είναι να κάνει η ΑΕΚ ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και όχι τι θα κάνω εγώ προσωπικά».

Τέλος ο Γιούρε Μότσνικ επεσήμανε πως: «Είμαστε απογοητευμένοι. Ήμασταν καλοί στην επίθεση αλλά κακοί στην άμυνα. Δεχθήκαμε 40 πόντους στο ημίχρονο. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...