ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Η Εσπανιόλ δείχνει το δρόμο...

Η Εσπανιόλ δείχνει το δρόμο...
Σε ένα ανοιχτό παινχίδι με εξαιρετικό ρυθμό, η Ατλέτικο λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Άρη για το Europa League, γνώρισε την ήττα από την Εσπανιόλ στο «Βιθέντε Καλντερόν» με 3-2. Από το ξεκίνημά του το παιχνίδι προμήνυε τι θα ακολουθούσε, με τις δύο ομάδες να είναι πολύ επιθετικές και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων στο 22', όταν ο Σιμάο έκανε χέρι εντός περιοχής και ο Λουίς Γκαρσία δεν αστόχησε από τη βούλα του πέναλτι για το 1-0. Οι «ροχιμπλάνκος» βγήκαν μπροστά και τα κενά στην άμυνά τους ήταν μεγάλα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ. Τελικά, η Ατλέτικο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Τιάγκο σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Καμενί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Εσπανιόλ ευτύχησε και πάλι να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, καθώς στο 54' ο Βερδού μετά το λάθος του Ντε Γκέα πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση της νίκης στο 66', όταν ο Αγκουέρο έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Φορλάν κατέβασε και πλάσαρε σωστά για το 2-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 78' με εκπληκτικό σουτ του Οσβάλντο πάνω στην κίνηση. Το αποτέλεσμα άφησε την προσεχή αντίπαλο του Άρη στην 6η θέση με 20 βαθμούς, 5 πίσω από τους Καταλανούς.

Η σύνθεση της Ατλέτικο (Κίκε Φλόρες): Ντε Γκέα, Φιλίπε, Γκοντίν, Ουιφαλούσι, Περέα, Τιάγκο (Λουίς Γκαρσία), Σουάρες, Σιμάο (Μερίδα), Ρέγες, Αγκουέρο, Φορλάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...