ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ένα απέραντο... νοσοκομείο!

Ένα απέραντο... νοσοκομείο!
Οι τραυματισμοί στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Ο Άλμπερτ Ριέρα αποτέλεσε το τελευταίο κρούσμα μιας μακράς λίστας θλάσεων, που δεν... λέει να μείνει κενή στην ομάδα του Πειραιά. Οι νέες θλάσεις!

Ο Άλμπερτ Ριέρα είναι ένας ακόμη παίκτης που παθαίνει θλάση στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός χαφ, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, έπαθε θλάση στον δεξιό του προσαγωγό και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 2 με 3 εβδομάδων από τα γήπεδα. Βέβαια πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μετά τις εξετάσεις που θα κάνει ο έμπειρος άσος.

Θλάση υπέστη και ο Γιώργος Γκαλίτσιος στη διάρκεια της προπόνησης της 25ης Νοεμβρίου. Η θλάση... χτύπησε τον νεαρό μπακ στην ποδοκνημική. Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Γκαλίτσιος θα λείψει για 4 εβδομάδες από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του συλλόγου του.

...Και οι παλιές!

Ο πρώτος που μπήκε στη λίστα με τους τραυματίες ήταν ο Κέβιν Μιραλάς. Ο νεαρός Βέλγος είχε πάθει θλάση στον αριστερό δικέφαλο στο ματς με τη Μακάμπι, κάτι που τον ανάγκασε να απέχει από τα γήπεδα για τρεις εβδομάδες. Τη... σκυτάλη πήρε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό στον Βόλο ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που υπέστη θλάση και έμεινε είκοσι μέρες εκτός.

Βέβαια οι θλάσεις δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έπαθε θλάση στις 4 Νοεμβρίου, αλλά τελικά κατάφερε να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τον ακολούθησε ο Ρ. Μπράβο έξι μέρες αργότερα, που όμως δεν μπόρεσε να προλάβει το ματς με την Ένωση.

Θλάση έπαθε και ο Βασίλης Τοροσίδης στον φιλικό αγώνα της Εθνικής μας με την Αυστρία, όπως γνωστοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου. Ο Έλληνας διεθνής παίκτης αναμένεται να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους στις 2 Δεκεμβρίου.

Υπάρχουν και οι φτέρνες και όχι μόνο...

Στον Ολυμπιακό όμως υπήρξαν και προβλήματα με τις φτέρνες παικτών. Ο Μοϊσές Ουρτάδο λόγω ενοχλήσεων στο πίσω μέρος του ποδιού του έμεινε... off για 1,5 μήνα. Σειρά πήρε ο Όλαφ Μέλμπεργκ έπειτα από χτύπημα στη φτέρνα του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Επίσης, για συνηθισμένους τραυματισμούς απώλεσαν ορισμένοι αγώνες οι Ντουντού, Μάρκο Πάντελιτς και Κώστας Μήτρογλου. Ο Βραζιλιάνος είχε ίωση και έτσι δεν έπαιξε με τον Άρη, ο Σέρβος από ένα χτύπημα σε προπόνηση έχασε το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ο Μήτρογλου πριν από το παιχνίδι με τον Άρη εισήχθη σε νοσοκομείο λόγω αμυγδαλίτιδας.

Μεγάλος ο προβληματισμός...

Ο τραυματισμός του Ριέρα σε συνδυασμό με τα νέα για την 4 εβδομάδων απουσία του Γκαλίτσιου αποτέλεσαν την... κορυφή του πολύ μεγάλου παγόβουνου στον Ολυμπιακό, που ονομάζεται τραυματισμοί. Στο μεγάλο λιμάνι πλέον... κάνουν την προσευχή τους μήπως χτυπήσει κάποιος άλλος παίκτης στην προπόνηση ή εν μέσω ενός αγώνα.

Στον Ολυμπιακό επικρατεί μεγάλος προβληματισμός για το θέμα αυτό και ήδη αναζητούνται τα αίτια της... επιδημίας τραυματισμών στην ομάδα. Φυσικά και το μεγάλο βάρος έχει πέσει πάνω στο ιατρικό τιμ.

Ένα ιατρικό τιμ με το οποίο ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ήδη κάνει δύο συναντήσεις. Ο Ισπανός ζήτησε εξηγήσεις για τους συνεχόμενους τραυματισμούς και φυσικά τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση της ομάδας παρακολουθούν πολύ στενά και με μεγάλη αγωνία το συγκεκριμένο θέμα. Είναι πλέον σαφές πως δεν θα μείνουν εκεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...