ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Κέβιν, το καλύτερο πιστόλι!

Κέβιν, το καλύτερο πιστόλι!
Με εκτενή σχόλια αναφέρθηκαν μία ακόμα φορά τα βελγικά ΜΜΕ στις εμφανίσεις του Κέβιν Μιραλάς με τον Ολυμπιακό, ενώ ειδική αναφορά έγινε και στον Ούρκο Πάρντο!Η βελγική ιστοσελίδα Nieuwsblad πραγματοποιεί σήμερα το πρωί αναφορά στον Ολυμπιακό, τον Κέβιν Μιραλάς και τον Ούρκο Πάρντο και το τίτλος του δημοσιεύματος είναι ο εξής: «Ο Μιραλάς πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα είναι πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό!»

«Ο Ολυμπιακός κατευθύνεται ολοταχώς στο να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα κατακτήσει φέτος το εγχώριο πρωτάθλημα. Απομένουν πέντε γύροι για την ολοκλήρωση της ελληνικής λίγκας, μόλις 15 βαθμοί μπορύν να κατακτηθούν από τις ομάδες και ο Ολυμπιακός βρίσκεται 13 βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Βέλγοι και στη συνέχεια γίνεται αναφορά στον Ούρκο Πάρντο, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Λεάλ αλλά και στο γεγονός ότι ο Μιραλάς είναι το... «καλύτερο πιστόλι» των μελλοντικών πρωταθλητών Ελλάδος:

«Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Εργοτέλη και ο Βέλγος γκολκίπερ Ούρκο Πάρντο έβαλε και αυτός… το χεράκι του, αφού απέκρουσε πέναλτι ενώ το ματς ήταν 0-0. Από τη μεριά του ο Μιραλάς έγραψε το τελικό 3-0. Ο επιθετικός των "Κόκκινων Διαβόλων" (έτσι ονομάζεται η εθνική ομάδα του Βελγίου) έχει σκοράρει δώδεκα φορές και σίγουρα είναι το καλύτερο πιστόλι για τον μελλοντικό πρωταθλητή Ελλάδος».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...