ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ και οι άλλοι!

Ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ και οι άλλοι! (videos)
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το πολυπόθητο «12 στα 12» επί του Εργοτέλη στην έδρα του! Ρεάλ, Πόρτο και Σαχτάρ οι υπόλοιπες απόρθητες έδρες στην Ευρώπη. Το gazzetta.gr αναλύει!Είναι χιλιοειπωμένο πλέον ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» δίνει τον τίτλο στον Ολυμπιακό, μια και οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε αποδεικνύονται εξαιρετικά... αφιλόξενοι οικοδεσπότες και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις ομάδες που πατάνε... Φάληρο.

Το απόγευμα της Κυριακής το κοντέρ έγραψε ακόμα ένα «θύμα». Ο Εργοτέλης είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, ο Λεάλ όμως αστόχησε στο πέναλτι και στην επανάληψη ο Ολυμπιακός «γκάζωσε» για το «12 στα 12»!

ΑΕΚ, Καβάλα, Λάρισα και ρεκόρ!

Πλέον οι Πειραιώτες περιμένουν στο «σπίτι» τους την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, την Καβάλα την 28η, ενώ καθώς θα πέφτει η αυλαία της φετινής Superleague, ο Ολυμπιακός ίσως έχει την ευκαιρία στην 30η αγωνιστική να κάνει το απόλυτο στην έδρα του και να σπάσει ένα ρεκόρ που δεν έχει υπάρξει στο νεόδμητο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παλεύει με... μεγαθήρια!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το απόλυτο στην έδρα τους κυνηγούν ανά την Ευρώπη σημαντικές ομάδες, όπως η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Πόρτο αλλά και το μεγαθήριο Ρεάλ Μαδρίτης!

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης...


ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΧΩΡΑ
Ρεάλ Μαδρίτης 13 0 0 Ισπανία
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12 0 0 Ελλάδα
Πόρτο 12 0 0 Πορτογαλία
Σαχτάρ Ντόνετσκ 11 0 0 Ουκρανία

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...